Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Ismerje meg a bazsarózsák színes világát

Megyeri Szabolcs vagyok, kertész.

A tavasz és a nyár között van egy pár hét, egy bizonyos átmeneti időszak, amikor már búcsúzik tőlünk a tavasz, de a nyár még nem vette kezdetét. Ez a pár hét a langyos meleg nappalok, az enyhe éjszakák időszaka, amikor a növények nagy része talán a legbujábban fejlődik, lombosodik.

Ennek az intervallumnak egy igen népszerű képviselői a bazsarózsák, amelyek terebélyes termetükkel, és színekben gazdag, gyakran hatalmas virágaikkal a kert nemesi, elegáns tagjai lehetnek.

Mivel több típusuk is van, és nevelésükhöz érdemes megismerkedni főbb jellemzőikkel, ezért ebben a kurzusomban a bazsarózsákat veszem górcső alá.

A kurzusban több téma is terítékre kerül, amellyel szeretnék segítséget nyújtani Önnek a bazsarózsa nevelésében, a megfelelő fajtaválasztásban is. Ezen kívül szó lesz még a metszésről, az igényeiről, valamint a kertben való elhelyezéséről is.

Adja meg e-mail címét és merüljünk is el a bazsarózsák színpompás világában!

 

A feliratkozással hozzájárul, hogy a jövőben további kertészeti témájú leveleket küldjek Önnek. A hírlevélről bármikor leiratkozhat!