Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Bazsarózsa kínálatom

A bazsarózsák népes tábora számtalan fajtát és változatot vonultat fel azért, hogy látványos virágzásukkal a tavasz végi és nyár eleji időszak meghatározó növényei legyenek. A bazsarózsák között három csoportot különböztethetünk meg a pünkösdirózsaként is ismert lágyszárú bazsarózsát (Paeonia lactiflora), a fásszárú bazsarózsát (Paeonia x suffruticosa), valamint ezek hibridjét, az itoh bazsarózsát (Paeonia itoh).

A nagyméretű, puha tapintású, sokszor illatos virágok romantikus hangulatot és nosztalgiát hoznak a kertbe, hiszen a vidéki kertek egyik meghatározó növényei voltak. A kertben sokféleképpen alkalmazhatóak, hiszen méretükből adódóan a lágyszárú fajták alkalmasak cserjepótlónak, virágaik pedig nem csupán a kertünk, hanem otthonunk díszei is lehetnek, mivel vágott virágnak is kiválóak.

Ha Ön egy hosszúéletű és kis gondozási igényű, mégis látványos és gazdagon virágzó növényt szeretne a kertjében tudni, tekintse meg kertészetem kínálatát és nyerjen betekintést a bazsarózsák színes világába!

Rendezés: