Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Árvácska az őszi szezonban

Vajon mennyire unható meg az árvácska? Mielőtt erre a kérdésre azonnal rávágnánk egy választ, gondolkodjunk el azon, milyen más kedves, virágos növényünk lehet a kertben, vagy balkonon, ami oly bőséges szín, forma és virágméret választékban áll a rendelkezésünkre, mint az árvácska. A szortiment egyre csak bővül a kertészetek nemesítői munkásságának köszönhetően. Így hát legyünk csak óvatosak az előbb feltett kérdés megválaszolásával.

Alapvetően nincsenek túl nagy igényei ennek a kétnyári növénynek, mégis bájos és vidám virágfejeivel köszönt minket ősszel a köztereken, parkokban, kertekben, balkonokon és nem utolsó sorban a sírkertekben is.

A kertészetek évről-évre nagy munkát fektetnek abba, hogy ilyenkor ősszel megannyi helyet kapjon szerte az országban, a városokban, magánkertekben. Sírokra is gyakran ültetett dísznövény. Ugyanakkor ne féljünk attól, hogy unalmassá, megszokottá tesszük velük szerettünk nyughelyét, hiszen többféle összeültetésben, más növényekkel társítva megindító látképet tudunk varázsolni az élő növényekkel a csendes környezetben.

Ősszel a virágüzletek és kertészetek megtelnek a csodásabbnál-csodásabb, egyik-másik helyen újabb fajtákkal. Bátran merjünk választani közülük. Ha új, izgalmas fajta, akkor az újdonság kedvéért, ha a már jól megszokott régi fajtákról van szó, akkor a nosztalgia, és a hagyományőrzés kedvéért. A lényeg, hogy mi magunk tudjunk bennük gyönyörködni.

Telepítse kertjébe a kedvességet az árvácskák által. Ide kattintva nézze meg kínálatunkat.

Tartalomhoz tartozó címkék: árvácska