Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

Anemone 'Fantasy Cinderella' - Szellőrózsa (rózsaszín)

Ár:
1.290 Ft

Közeg: Tőzeges, magas tápanyagtartalmú virágföldkeverék.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
DOLCE VITAL Általános virágföld 20 liter DOLCE VITAL Általános virágföld 20 liter
1.490 Ft
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-02-20

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez


Csinos, gazdagon virágzó évelő, mely légies, rózsaszín virágaival egy mesebeli hercegnőt juttathat eszünkbe. Szimpla virágai és pasztellszín virága egyszerű külsőt kölcsönöz neki, ugyanakkor évelő ágyásaink egyik fő attrakciója lehet a nyár végétől pompázó szellőrózsa. A 'Fantasy Cinderella' a többi fajtához képest egy tőről sokkal több virágot hoz. Termete kisebb, kompakt ezért az ágyások előterébe, hármas csoportokba ültetve teljesedik ki szépsége. Tűzesővel (Heuchera sp.) és őszi sisakvirággal (Aconitum charmichaelii 'Arendsii') együtt érdemes ültetni, melyek kiemelik a szellőrózsánk törékeny virágait. Kompakt, kis mérete miatt cserépbe, balkonládába is ültetehető. Romantikus kertek elmaradhatatlan növénye.

 

A féltelt, rózsaszín virágú szellőrózsát itt találja: Anemone 'Fanatasy Pocahontas'

 

A szellőrózsa ültetéséhez jó szívvel ajánlom a Dolce Vital földkeveréket, mely nyújtott hatóanyag leadású műtrágyát tartalmaz, ami minimum 3-4 hónapon keresztül biztosítja a növény tápanyagellátását. Érdemes tehát a jobb és kiegyensúlyozottabb fejlődés érdekében a szellőrózsa ültetőgödrébe 1 - 2 liter Dolce Vital földkeveréket belekevernie. A hatás nem marad el! 

  

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: Anemone, évelő, Szellőrózsa