Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

AGRO Azálea és rhododendron virágföld (20 liter)

3.690 Ft
Menny.:db

Kifejezetten a savanyú közeget kedvelő növények, mint például a rhododendron, azálea és áfonya termesztésére lett kialakítva. Alacsony pH-értékű, ami ideális környezetet biztosít ezeknek a speciális igényű növényeknek. Az összetétele tőzeget és kiváló minőségű kéreghumuszt tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a talaj savanyú jellegéhez, valamint az alaptápanyagokat és nyomelemeket is tartalmazza, amelyek szükségesek a növények egészséges növekedéséhez.

Védett tartalom

Hasznos tudnivalók

Ez a speciális talajkeverék ideális választás azoknak a kertészeknek, akik savanyú közeget kedvelő növényeket szeretnének termeszteni. A termőközeg alacsony pH-értéke kifejezetten alkalmas olyan növényfajták, mint a rhododendron, azálea, áfonya és más hasonló igényű növények számára. Ezek a növények sajátos környezeti igényekkel rendelkeznek, amelyek közé tartozik a savas talaj és a specifikus tápanyagösszetétel, amit ez a termőközeg biztosít.

Az összetételét tekintve, a termőközeg magában foglalja a tőzeget és a kiváló minőségű kéreghumuszt. Ezek az összetevők nemcsak a savanyú környezetet biztosítják, hanem elősegítik a talaj szerkezetének megőrzését, javítják a vízáteresztő képességét és a levegőzést, ami létfontosságú a gyökerek egészséges fejlődéséhez. Ezenkívül a talajkeverék tartalmaz alaptápanyagokat és nyomelemeket, amelyek nélkülözhetetlenek a növények növekedése és virágzása szempontjából.

A termőközeg használata különösen ajánlott olyan kertekben, ahol a talaj természetes állapota nem felel meg a savanyú környezetet igénylő növények szükségleteinek. Ez a termék lehetővé teszi a kertészek számára, hogy speciális igényű növényeiket egészségesen és sikeresen neveljék, biztosítva ezzel a kertjük sokszínűségét és szépségét.