Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Acer freemanii 'Autumn Blaze' ('Jeffersred') - Őszi tűzjuhar (extra méretű koros)

Ár:
185.190 Ft

(ejtsd: ácer frímaní)

Szállítási méret: 20-25 cm törzskörméretű, háromszor faiskolázott díszfa
Kiszerelés: 130 literes faiskolai konténerben
Közeg: tőzegtartalmú, tápdús földkeverék

Egész évben ültethető!

 

Fontos: Ön egy speciális kiszállítást igénylő díszfa oldalán jár.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
Mabako szerves istállótrágya 50 liter Mabako szerves istállótrágya 50 liter
1.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-09-10

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

Az Acer x freemanii ’Autumn blaze’ közepes termetű lombhullató díszfa, amely két észak-amerikai juharfaj, a vörös juhar (Acer rubrum) és ezüst juhar (Acer saccharinum) keresztezéséből származó fajta. Az 'Autumn blaze' testesíti meg mindkét szülő legjobb és legelőnyösebb tulajdonságait. Egyszerre van meg benne az ezüst juhar alkalmazkodóképessége és erőteljes növekedése, mely remekül kiegészül a vörös juhar szépségével és erős ágrendszerével. Növekedési erélye körülbelül négyszer gyorsabb, mint a vörös juharé, ami azt jelenti, hogy megfelelő körülmények között évenként akár 30 cm-t is nőhet. Így amikor eléri végleges termetét, már 10-18 m-es magasságában csodálhatjuk. Ültethetjük sorfaként vagy nagyobb kertekbe, parkokba szoliterként, azaz önmagában is, így érvényesül a legjobban különleges megjelenése.

Talajigényeit tekintve a legtöbb talajtípuson eredményesen fejlődik, de a jó vízgazdálkodású, nyirkos talajokon érzi magát a legjobban. Figyelni kell a talaj pH értékére is, hiszen a túl savas területeken nem biztosított a levelek megfelelő színintenzitásának elérése.

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!