Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

A Rosa Jelroganor sárga-piros ágyás rózsa előnyei

Sokan kedvelik a vegyes színvilágú, különleges rózsákat, melyek nagy előnye, hogy egymagukban ültetve is roppant színes, változatos képet nyújtanak. Az sem mindegy persze, hogy milyen színösszeállításról van szó, de a Rosa Jelroganor sárga-piros ágyás rózsánál kevés szebb akad!

Az életörömöt, boldogságot szimbolizáló sárga, és a romantikus piros árnyalatok keveredéséből egy csupa pozitív üzenetet hordozó, játékos, vidám rózsa kerekedett, melyet most Ön is kertjében tudhat!

A nagyszerű küllem mellett a Rosa Jelroganor sárga-piros ágyás rózsa számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, többek közt virágzási ideje hosszú, a rózsabetegségekkel szemben ellenálló, habitusa pedig kiegyensúlyozott! A Rosa Jelroganor sárga-piros ágyás rózsát elsősorban fiatalos, bohém kertekbe ajánlom, de konzervatívabb stílusban kialakított birtokon is alkalmas az egyhangúság, a homogén színvilág tarkítására!

Ne feledje, az igazán szép rózsa titka a szakszerű ültetés és a megfelelő tápanyagellátás, ezért a Rosa Jelroganor rózsa ültetéséhez, és az igazán látványos növekedés eléréséhez a Dolce Vital általános virágföld keveréket ajánlom!

Hasznos kertészeti tanácsok:
Kattintson a képekre.

                         
A Rosa Jelroganor                   Hogyan kell szakszerűen              A Rosa Jelroganor 
sárga-piros ágyás rózsa          
elültetni a Rosa Jelroganor          sárga-piros ágyás rózsa

szakszerű gondozása              sárga-piros ágyás rózsát?             tulajdonságai

   
Hogyan metsszem a  
Rosa Jelroganor       

sárga-piros ágyás rózsát?

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa