Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

A Rosa Grand Palace klasszikus piros rózsa

A klasszikus piros rózsát a legtöbben szeretik, ám vannak, akik kicsit hivalkodónak, szertelennek találják. Elsősorban nekik ajánlom a Rosa Grand Palace ágyás rózsát, ugyanis ez a különleges rózsafajta sötétpiros színben tündököl, így érettebb, komolyabb hangulatot áraszt, mint élénkpiros társai, szimbolikájában ugyanakkor ugyanazt a romantikus, szeretetteli hangulatot árasztja, mint a piros rózsák általában.

A Rosa Grand Palace sötétpiros ágyás rózsa természetesen kompozíciókba is telepíthető, a sötétebb tónusú piros nagyszerűen egészíti ki az élénksárga, a pasztelles rózsaszín, vagy a megszokott „sima” piros rózsákat. Az inspirációkra sarkalló mélypiros szín mellett a Rosa Grand Palace ágyás rózsa sok egyéb kedvező tulajdonsággal is bír, a rózsabetegségekkel szemben ellenálló, virágzási ideje hosszú, növekedése pedig kiegyensúlyozott ütemű.

A Rosa Grand Palace sötétpiros ágyás rózsa illata kevésbé markáns, inkább intim közelségből mutatja meg egyedi aromáját, így több tucat tő esetén is csak finom, könnyű rózsaaroma lesz az Ön jutalma!  A Rosa Grand Palace sötétpiros ágyás rózsát szívből ajánlom mindazoknak, akik a klasszikus piros rózsa helyett, vagy amellé keresnek egy kicsit komolyabb, felnőttesebb hatású, ugyanakkor mély érzelmeket tükröző, romantikus színezetű rózsát!

Ne feledje, az igazán szép rózsa titka a szakszerű ültetés és a megfelelő tápanyagellátás, ezért a Rosa Grand Palace sötétpiros ágyás rózsa ültetéséhez, és az igazán látványos növekedés eléréséhez a Dolce Vital általános virágföld keveréket ajánlom!

Hasznos kertészeti tanácsok a Rosa Grand Palace rózsához:
Kattintson a képekre.

                                   
A Rosa Grand Palace          Így gondozza a Rosa              A Rosa Grand Palace            A Rosa Grand Palace
sötétpiros ágyás rózsa       
Grand Palace sötétpiros        sötétpiros ágyás rózsa         sötétpiros ágyás rózsa
ültetése szakszerűen         
ágyás rózsáját!                       jellemzői                               metszése   

Tovább a rózsához > >

< < Vissza a Kertészeti tanácsokhoz

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa