Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

A kertkapuig visszük a legszebb rózsákat webáruházunkból!

A tökéletes rózsakerthez nem kell sok, mindössze egy kis ráfordított időre, némi kreativitásra és fantáziára lesz szüksége. Ha szeretné felvirágoztatni a kertjét, akkor érdemes alaposan átgondolni, melyik szegletbe milyen fajta és színű rózsa illene a legjobban.

 

Amikor ezzel megvan, jöhet a vásárlás. Sokakat már csak a kertészetben való vásárlás gondolatától is kirázza a hideg, hiszen a kocsiba való bepakolás és a szállítás nem egyszerű feladat. Az autó koszos lesz, a növények sérülhetnek, ilyenkor pedig könnyen elveszik a kertrendezés különleges varázsa.

 

Az Abigel rózsafajta teljes pompájában

 

Viszont ha a rózsa-webáruházunkból rendel, a választott virágokat egyenesen a kertkapuig visszük Önnek!

 

 

Miért jó választás a rózsa?


Míg évtizedekkel ezelőtt nem hiányozhatott a rózsa szinte egyetlen kertből sem, addig mára egyre kevesebb helyen bukkannak fel ezek a különleges virágok. Pedig egy igazán hálás, egyszerűen gondozható és esztétikus virágról van szó, mellyel remekül feldobhatja a kertet, az előkertet, az utcafrontot, de akár a sziklakertet vagy a teraszt is. Egy teljes rózsakert létrehozása sem bonyolult feladat, ráadásul megalapozhatja vele a kert szépségét a következő tíz-tizenöt évre.

 

 

Miért érdemes a rózsa-webáruházból rendelni?


A rózsáknak számtalan fajtája van, ez pedig nem csupán a színekben nyilvánul meg. A különböző fajták eltérő funkciót is betölthetnek, melyekről érdemes már előre tájékozódni.

 

Ültetés előtt fontos tudni, hogy a választott növény mit szeret és mit nem, milyen gondozást igényel és mikor virágzik. Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphat választ, ha elolvassa a kertészeti webáruházban megvásárolható növények leírásait.

 

A régóta kedvelt történelmi rózsafajta virágzás közben

 

Amennyiben szeretné konkrétan azt a rózsát látni, melyet kézhez fog kapni, akkor készséggel készítek az Ön leendő példányáról videót vagy fotót, ehhez a szolgáltatáshoz csupán rendeléskor a Pénztárnál az 5. pontban a Megjegyzés rovatba azt kell írnia: "fényképet vagy videofelvételt kérek!"

 

Ha még részletesebben megismerné a különböző rózsákat, ide kattintva megteheti.

 

 

Választhat konténeres és szabadgyökerű rózsák közül!


A különböző fajták és színek mellett a kiszerelés kapcsán is dönthet. A szabadgyökerű kiszerelés a szó szoros értelmében értendő, vagyis szabadon vannak a gyökerei, nincs elültetve.

 

Pontosan ezért nagyon óvatosan kell szállítani és az ültetésnél is érdemes elővigyázatosnak lenni. Ezek a kiszerelésű rózsák március 20-a és október 20-a között ültethetőek a fagyos hónapokat leszámítva.

 

A ház ékesítője az Ausmas futórózsa

 

A konténeres kiszerelés elnevezése szintén magáért beszél, ugyanis ezek a növények műanyag edénybe ültetve érkeznek az új tulajdonosuk kertjébe. Mivel már gyökeret eresztettek, megfelelő gondozás és odafigyelés mellett gyakorlatilag a rózsa „észre sem veszi”, hogy átkerült a konténerből a kertbe. Az év bármely napján ültethetők kivéve, ha fagyos a talaj vagy kánikula van.

 

 

Biztonságos házhoz szállítás!


A rózsák ugyan nem foglalnak nagy helyet szállítás közben, viszont annál nagyobb odafigyelést igényelnek különösen, ha szabadgyökerű kiszerelésről van szó.

 

Mivel nagyon könnyen sérül a gyökere, egy rossz mozdulattal visszafordíthatatlan kár is keletkezhet benne.

 

Éppen ezért szakértő kollégáimmal a kertészetben összeállítjuk a megrendelt csomagot, majd megfelelő körülmények között elszállítjuk Önhöz az ország bármelyik részére. Így a növények biztonságban, sérülés nélkül jutnak el a kertjébe. 

 

 

Akik vásároltak, elégedettek voltak


Akik eddig vásároltak a webáruházamból, minden esetben elégedettek voltak a növényekkel és a kiszállítással egyaránt.

Az ő személyes tapasztalataikat és véleményüket ide kattintva megtekintheti.

 

Kedves, bájos virágfejeivel köszönt a Marchenland rózsafajta

 

Számomra az a legfontosabb, hogy a hazai klímán nevelt rózsáim bekerülve az Ön kertjébe is megállják a helyüket és évekig az udvar ékei legyenek. Éppen ezért rendszeresen veszem ki a részem a kertészet növény rendeléseinek kiszállításában is. Így lesz a kertészkedés igazi élmény.

 

A teljes rózsafajta választékot és a részletes leírásokat ide kattintva tekintheti meg!

 

Tetszett a cikk? Amennyiben igen, kérem nyomjon egy Tetszik-et, ossza meg ismerőseivel, barátaival.

 

További cikkeimet itt találja.

Tartalomhoz tartozó címkék: rózsa növény házhozszállítás