Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Kiemelt ajánlatok

Mai különleges ajánlatom

A ’Blissy’ fajta az kétszer termő (folytontermő) málnák közé tartozik, így az egyszer termő fajtákhoz képest metszésére két lehetőség van. Alkalmazhatjuk az egyszer termő fajták metszési módját mely egy téli és egy nyári metszésből áll.......

Kattintson a Részletek gombra...

Raktáron
5.490 Ft

Kertész hírek

 • Ismerje meg a nagy szívvirágot!

  Ismerje meg a nagy szívvirágot!

  A szívvirág az egyik legromantikusabb növény, hiszen virágai szívecskéket formáznak, így ez az különleges dísznövény nem hiányozhat egyetlen romantikus hangulatú kertből sem, és különösen ajánlott ifjú szerelmesek, friss házasok számára!

  Részletek
 • Ismerje meg a xeriscapinget!

  Ismerje meg a xeriscapinget!

  A xeriscaping, vagyis az alacsony vízfelhasználású növényekre alapozó kertkialakítás külföldön már évek óta divatos, nálunk még alig terjedt el. Az egyre fokozódó aszály miatt viszont lehet, hogy nálunk is gyakrabban találkozhatunk vele a jövőben, Európa-szerte.

  Részletek
 • Ismerje meg a kékszakállt!

  Ismerje meg a kékszakállt!

  Amennyiben szeretné feldobni egy kicsit kertjét, akkor érdemes megnéznie a kékes-lilás virágaival, és levendula illatú leveleivel igazán egyedi Kékszakáll cserjét. Ezek a tulajdonságok csak úgy fognak előjönni, hogy ha a kert déli részére, folyamatosan napos helyére lesz kiültetve. Ebben a cikkben bővebben is bemutatom önnek ezeket a növényeket.

  Részletek

Ők már vásároltak nálam

 
„...Rengeteg kérdésem volt mert homokos és kavicsos a talaj, és minden kérdésemre kaptam választ...."
Vegyes rendelés
„...A növények virulensek, igazán jól bírjak a környezetváltozást...”
Vegyes rendelés

Legújabb videók

kertnéző