Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Mai különleges ajánlatom

'Pipacs 1' meggy

...számos tanulmány bizonyítja, hogy antioxidáns- és polifenoltartalma kiemelkedően magas, nemcsak a meggyfajták, de más gyümölcsökhöz (alma, málna, szamóca, piros ribiszke) viszonyítva is. Kísérlet igazolta, hogy már 10 nap alatt 30%-al csökkentette a vér összkoleszterinszintjét...

Kattintson a Részletek gombra...

12.990 Ft

Videók

Nerium oleander 'Marie Gambetta' - Sárga szimpla virágú leander
Végre itt a ZÖLDSÉG PALÁNTA szezon!
Hogyan néz ki az indián banán? | Asimina triloba - Indián banán
Kis kertekbe való fa | Catalpa bignonioides 'Nana' - Gömbkoronájú szivarfa

Bemutatkozás

Kedves kertbarát Ismerősöm!

Örömmel köszöntöm Önt kertészetemben! 

Kertészet az Ön kertkapujában: Magyarországon egyedülállóan egész évben, január végétől - december közepéig házhoz szállítom saját tehergépkocsival az Ön által megrendelt növényeket.

Küldetésemnek és szakmai célomnak tekintem, hogy minden magyarországi Kertbarát számára elérhető legyen a jelenleg kapható legszélesebb fajtaválaszték. Gyümölcsfákból, dísznövényekből - legyenek azok lombhullatók vagy örökzöldek - , évelőkből igyekszem a legnagyobb szortimentet kínálni Önnek. Éljen Ön az ország bármely pontján, ugyanannyi lehetősége van gazdag fajtaválasztékból válogatni, a klímaváltozáshoz jól alkalmazkodó növényt vásárolni.

Vélemények

A kertészetet a fiam ajánlotta, ő már rendelt Önöktől, szépen hajt is a kertjében.
Vegyes rendelés
Nagyon szépek a növények, meg vagyok elégedve a szállítással is.
Vegyes rendelés

Kertész hírek

Mit érdemes tudni a moníliás betegségről?
2024.05.16.

Mit érdemes tudni a moníliás betegségről?

A moníliás betegség vagy röviden csak moníliának nevezett kórokozó gomba leginkább a csonthéjas kultúrákban, mint cseresznye, meggy, szilva, őszibarack, kajszi vagy mandula okoz nagy pusztítást, de az alma és körte fajok termésminőségét is képes tönkre tenni vagy a termés mennyiségét csökkenteni. Az almatermésűek moníliás gyümölcsrothadásáért első sorban a Monilinia fructigena a felelős, míg a csonthéjas gyümölcsfajok moníliás betegségét a Monilinia laxa okozza.

Mit érdemes tudni a növényútlevélről?
2024.04.16.

Mit érdemes tudni a növényútlevélről?

Először is fontos tisztázni a növényútlevél fogalmát, mi is az a növényútlevél? A növényútlevél egy olyan hatósági címke, amely bizonyos, jogszabályban meghatározott növények Európai Unión belüli szállításukhoz szükséges és igazolja a növények zárlati és vizsgálatköteles nem zárlati károsítóktól való mentességét. 

A babérmeggy (Prunus laurocerasus) növényvédelmi stratégiája
2024.04.13.

A babérmeggy (Prunus laurocerasus) növényvédelmi stratégiája

A babérmeggy a Balkán-félszigetről származó, örökzöld, akár fává is megnövő növényfaj. A növény díszítő értéke kettős célú: örökzöld lombozatában egész évben gyönyörködhetünk, virágzáskor pedig a fürtökben nyíló, fehér virágait csodálhatjuk. Ismerkedjen meg a két legfontosabb betegségével, és azok kezelésével a cikkemre kattintva.