Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Kiemelt ajánlatok

Mai különleges ajánlatom

A japánbirs a virágos cserjék egyik legszebbike, ráadásul mutatós külalakja mellett másféle előnyökkel is szolgál! Ez a cserjeféle egy univerzálisan felhasználható, az átlagosnál jóval esztétikusabb megjelenésű kerti növénydísz lesz az Ön otthonában is!

Kattintson a Részletek gombra 

Raktáron
1.990 Ft

Kertész hírek

 • Gyepről pro és kontra, avagy mi van a gyepen túl?

  Gyepről pro és kontra, avagy mi van a gyepen túl?

  Egy olyan témáról szeretnék megosztani néhány gondolatot, ami talán már kissé lerágott csont. Hiszen az vitán felül áll, hogy minden kertben szükség van valamekkora fűvel borított területre. Most ennek a fontos kerti elemnek a jelentőségét, előnyeit-hátrányait járom körbe, egy kicsit másképp.
  Részletek
 • Mi fán terem a naspolya?

  Mi fán terem a naspolya?

  Természetesen naspolyafán, ami egy alacsony termetű, kis koronát nevelő gyümölcsfa, de akár „haszon-dísznövény”-ként, is ültethetjük kertünkbe. Ismerje meg jobban a cikkből ezt a növényt!
  Részletek
 • Borostyán futtatása falra, kerítésre

  Borostyán futtatása falra, kerítésre

  A borostyán egy ellentmondásos növény, hiszen gyorsan nagy területet képes meghódítani legyen szó házfalról, kerítésről vagy éppen szabad talajfelszínről. Azonban megfelelő előkészítés és gondozás mellett biztonsággal futtatható falra és kerítésre egyaránt, azonban készüljünk fel arra, hogy több gondozást igényel!

  Részletek

Ők már vásároltak nálam

 
„...A szállítás is nagyon jól működik…Mindig azt kaptuk, amit kértünk..."
Vegyes rendelés
„...Nagyon elégedett vagyok a Megyeri kertészettel, nem ez az első, hogy rendeltem  ...”
Kecskerágó rendelés

Legújabb videók

kertnéző