Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Kiemelt ajánlatok

Mai különleges ajánlatom

Az ’August Moon’ egy régi, megbízható fajta mely nagyszerű szoliter növény, de cserjék és fák alá is telepíthető. Közepes vagy nagytermetű, gyors növekedésű fajta. Szív alakú levelei nagyok, hullámos felületűek sárgás-zöld árnyalatúak...

Kattintson a Részletek gombra a megtekintéshez.

Raktáron
2.690 Ft

Kertész hírek

 • Bambusz a kertben

  Bambusz a kertben

  A bambuszok elegánsak, szépségesek, kecsesek, és rendkívül változatosak. hatalmas fajtaválasztékuk ismert. Sokan nem mernek bambuszt nevelni a vadóc terjedéseük miatt a kertben, de nem lehetetlen kordában tartani őket. Ismerjük meg a bambuszokat!

  Részletek
 • 5 ok, amiért érdemes szedret ültetni!

  5 ok, amiért érdemes szedret ültetni!

  Mikor azt mondom szeder, Önnek is a jellegzetes, édesen fanyar íz jut eszébe, ami semmihez sem hasonlítható? Ha már a cím elolvasásánál megkívánta a szeder ízét és most azon gondolkozik, hogy most azonnal felkeresi a legközelebbi boltot, hátha lehet kapni néhány szem finomságot, akkor várjon még egy percet, ugyanis van egy sokkal jobb ajánlatom az Ön számára.

  Részletek
 • A japánbirs jótékony hatásai

  A japánbirs jótékony hatásai

  A japánbirset nálunk legfőképpen dísznövényként ismerjük, de Kínában már időszámításunk óta gyógynövényként is használják. Na, de milyen hatásai vannak ennek a különleges gyümölcsnek?

  Részletek

Ők már vásároltak nálam

 
„...Hosszas keresgélés után úgy döntöttünk, hogy pont önök az a kertészet, akik oda figyelve hozzák ki a növényeket..."
Vegyes rendelés
„...Interneten találtam amikor böngésztem és kerestem, hogy hol találok sok féle mogyorót...”
Mogyoró rendelés

Ajánlott videók