Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Kiemelt ajánlatok

Mai különleges ajánlatom

A ’Magyar kajszi’ hazai származású fajta, melyet a legjobb kajszibaracknak tartanak. Koronája terebélyes, idősebb korban széthajló, csüngő habitust vesz fel, távolról szemlélve félgömbre emlékeztető......

Kattintson a Részletek gombra...

Raktáron
17.990 Ft

Kertész hírek

 • Virág vagy virágzat?

  Virág vagy virágzat?

  A növényvilágot kedvelő emberekre jellemző egyfajta folyamatos tudásvágy, hiszen ha megtetszik egy növényfajta, akkor szeretünk könyvekbe bújva, van interneten keresgélve újabbnál újabb információkat megtudni róla. Ez akkor is igaz, amikor kapunk egy ismeretlen növényt, és válaszokat keresünk az igényeit illetően. Egy szó, mint száz, gyakran bukkanunk érdekes leírásokra és növényekkel kapcsolatos információkra. Ezeken az oldalakon gyakran lehet olvasni a virágokról és a virágzatokról. Na, de mi a különbség? Ismerjük meg együtt ezeket a fogalmakat!

  Részletek
 • Városiasodó, szennyezéssel szemben ellenálló növények

  Városiasodó, szennyezéssel szemben ellenálló növények

  A növények nemcsak a klímaváltozás okán, hanem az egyre növekvő városok (és egyre fokozódó szennyezések) miatt is igen nehéz életfeltételek között fejlődnek a XXI. században. De van néhány olyan faj, amely még ezek között a mostoha körülmények között is életképes. Közülük szemezgetek a következőkben.

  Részletek
 • Mit lehet tenni, ha megjelennek a poloskák?

  Mit lehet tenni, ha megjelennek a poloskák?

  A kérdés az, hogy miként lehet tenni ellenük, hiszen amellett, hogy idegesítőek és sokan undorodnak tőlük, igen károsak is a kert növényeire nézve. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem, hogyan szabadulhat meg a poloskáktól.

  Részletek

Ők már vásároltak nálam

 
„...5-6 éve törzs vásárlók vagyunk, mert a növények mindig meg maradnak és szépen fejlődnek...."
Örökzöld rendelés
„...Saját autóval szállítanak igy a növények nem is sérültek...”
Árnyékliliom rendelés

Legújabb videók

kertnéző