Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Mai különleges ajánlatom

Magnolia x soulangeana 'Lennei' – Nagyvirágú liliomfa

 

Nagyméretű, 10 cm hosszú, kehely alakú, húsos, széles szirmú, kívül bíboros-rózsaszín, belül krémfehér, gömbölyded virágait április-májusban bontja valamivel később, mint más Magnolia soulangeana fajták...

Kattintson a Részletek gombra 

10.490 Ft -tól

Videók

Klímaváltozás VS Növénytermesztés
Hibiscus moscheutos - Mocsári hibiszkusz tudnivalók, teleltetés
Társ a klímaváltozás elleni harcban - Bergenia 'Dragonfly Sakura'
Föld napja 2023

Bemutatkozás

Kedves Kertbarát Ismerősöm!

Örömmel köszöntöm Önt kertészetemben. Kertészet az Ön kert kapujában, hiszen Magyarországon egyedülállóan egész évben, január végétől- december közepéig házhoz szállítom saját tehergépkocsival az Ön által megrendelt növényeit.

Küldetésemnek és szakmai célomnak tekintem, hogy minden Magyarországi Kertbarát számára elérhető legyen a jelenleg kapható legszélesebb fajtaválaszték. Évelőkből, gyümölcsfákból, lombhullatókból igyekszem a legnagyobb szortimentet kínálni Önnek. Éljen Ön az ország bármely pontján, ugyanannyi lehetősége van gazdag fajta választékból válogatni, és klímaváltozáshoz jól alkalmazkodó növényt vásárolni.

Vélemények

Én gyanítom, hogy ha még lesz hely a kertben, akkor fogunk még máskor is rendelni
Különleges gyümölcsök
Most rendeltem először növényeket, nagyon szépek, úgyhogy szerintem biztosan megleszünk vele elégedve.
Feketelombú kígyószakáll

Kertész hírek

A bazsarózsák csodás világa
2023.05.21.

A bazsarózsák csodás világa

A bazsarózsák a kertek méltán kedvelt, tavasz végén, nyár elején virágzó, romantikus szépségű, nosztalgiát és bájos eleganciát sugárzó klasszikus növényei. Népszerűségük, szépségük csodálata nem új keletű, így van ez már évszázadok óta. Kínában - ahol máig a virágok királyaként tisztelik, s a megbecsülés, jólét, méltóság szimbóluma - rajongott érte a császároktól, a költőkön és festőkön át (a legtöbbet ábrázolt virág), az egyszerű emberig mindenki. Nemcsak szépsége, de gyógyászati célú felhasználása miatt is. Az i.sz. I. században élt id. Plinius, Naturalis Historia című művében az egyik legrégebben termesztett virágnak nevezi. A lovagkorban is különösen kedvelt volt, a szerelem jelképeként pedig dalok gyakori szereplőjévé vált.

Mocsári hibiszkusz tudnivalók
2023.03.19.

Mocsári hibiszkusz tudnivalók

A mocsári hibiszkusz (Hibiscus moscheutos) a mályvafélék családjába tartozó, Észak-Amerika keleti és déli részén mocsarakban, ártereken, folyópartokon, nedves réteken és erdőkben őshonos, fásodó szárú, bokros habitusú, lombhullató évelő.

Napjainkra Európában és Ázsiában is igencsak közkedveltté vált, számos, szebbnél-szebb kerti változata létezik.

Mihez kezdjek az avarral ősszel?
2022.10.24.

Mihez kezdjek az avarral ősszel?

Az ősz egyik leghangulatosabb velejárója a levelek elszíneződése, majd lehullása, azonban a levelek számos gyakorlati problémát okozhatnak. Járjunk utána mit lehet tenni velük!