Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Kiemelt ajánlatok

Mai különleges ajánlatom

A gyöngyvessző előnyei közé tartozik, hogy jó értelemben véve igénytelen, tehát gondozása nem ad sok feladatot Önnek, ezért ritkábban használt kertrészekre, vagy például hétvégi telkekre is bátran ültethető...

Kattintson a Részletek gombra...

Raktáron
1.990 Ft 1.890 Ft

Kertész hírek

 • Amit a Goji bogyó termesztéséről tudni kell! II. rész

  Amit a Goji bogyó termesztéséről tudni kell! II. rész

  Az ördögcérna a szárazságtűrő, igénytelen növények közé sorolható. A városok magas portartalmát, szennyezettségét is elviseli. 
  A talajjal szemben igénytelen. Nem válogat a talajféleségekben: a köves törmelékes, de akár a szikes talajokat is elviseli. Egy igazi elpusztíthatatlan növény, ismerje meg közelebbről!
  Részletek
 • Amit a Goji bogyóról tudni kell! I.rész

  Amit a Goji bogyóról tudni kell! I.rész

  A Goji bogyó, vagy ahogy a népi kultúrában nevezik a „Semfűfemfa”, angolul wolfberry néven ismert növény, széles körűen alkalmazott funkcionális gyógynövény, mely a kínai gyógyászatból származik. Antioxidáns hatása, magas bioaktív anyag tartalma miatt, vált funkcionális élelmiszerré, „szuper-gyümölcsé”. A hagyományos kínai gyógyászatban a máj és a vesék gyógyítására, valamint a szem éles látásáért alkalmazzák, továbbá kimerültség és fejfájás esetén használható. A Goji bogyó fogyasztását a hosszú élet titkának is tartják, (bár megjegyzem szerintem ez többtényezős dolog.)

  Részletek
 • Füge videótár

  Füge videótár

  Minden, amit tudni kell a fügéről, videókból ide gyűjtöttem össze. A füge telepítéséről, a füge hazai neveléséről, szakszerű gondozásáról, metszéséről és téli védelméről gyűjtöttem össze videóimat, melyeket bátran ajánlom Önnek egy délutáni programként való megtekintésre.

  Részletek

Ők már vásároltak nálam

 
„...A szállítás is nagyon jól működik…Mindig azt kaptuk, amit kértünk..."
Vegyes rendelés
„...Nagyon elégedett vagyok a Megyeri kertészettel, nem ez az első, hogy rendeltem  ...”
Kecskerágó rendelés

Ajánlott videók

kertnéző