Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Kiemelt ajánlatok

Mai különleges ajánlatom

Az angol rózsákat, vagy más néven romantikus rózsákat elsősorban azoknak a hobbikertészeknek ajánlom, akik birtokukon érzéki, nőies, bensőséges atmoszférát kívánnak teremteni! A romantikus rózsák garantálják, hogy a kertben eltöltött idő kellemesen merengő, pozitív érzéseket keltő lesz...

Kattintson a Részletek gombra.

Raktáron
3.909 Ft

Kertész hírek

 • Cserjék tavaszi metszése

  Cserjék tavaszi metszése

  Egy már nagyobb vagy idősebb cserjét, félcserjét vagy kis fát úgy tudunk igazán megfiatalítani, ha radikálisan visszametsszük, és akár az összes levelétől megszabadítjuk, de a cserjék gondozása nem csak a fiatalításból áll, hanem éves rendszeres metszésből is, melynek tavaszi feladatit összegyűjtöttem Önnek!

  Részletek
 • Tényleg kihalhat a vadgesztenye?

  Tényleg kihalhat a vadgesztenye?

  Több hírt lehet olvasni azzal kapcsolatban a szaksajtóban, hogy a vadgesztenyét a kihalás veszélye fenyegeti. Olyannyira komoly a helyzet, hogy a Természetvédelmi Világszövetség, vagyis az IUCN az úgynevezett vörös listáján is rögzítette mindezt néhány éve. Vajon van mindennek reális alapja? Lehet, hogy az unokáink már nem is fogják ismerni ezt a fafajt? Ebben a cikkben összegyűjtöttem mindent, amit a témával kapcsolatban tudni érdemes.

  Részletek

Ők már vásároltak nálam

 
„...Rengeteg kérdésem volt mert homokos és kavicsos a talaj, és minden kérdésemre kaptam választ...."
Vegyes rendelés
„...A növények virulensek, igazán jól bírjak a környezetváltozást...”
Vegyes rendelés

Legújabb videók

kertnéző