Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Kiemelt ajánlatok

Mai különleges ajánlatom

Varasodással és lisztharmattal szemben igen ellenálló fajta. Korán termőre fordul, onnantól kezdve rendszeresen és bőven terem. Termése közepesen nagy, gömbölyű. Szeptember végén-október elején érik, termése tél végéig jól tárolható...

Kattintson a Részletek gombra.

Raktáron
12.990 Ft

Kertész hírek

 • Tanácsok a gyermekbarát kert kialakításához

  Tanácsok a gyermekbarát kert kialakításához

  Mikor egy gyermek megteszi az első lépéseket, onnantól kezdve nincs akadály az apró felfedező előtt. Ha van ilyen kis totyogó a családjában, akkor Ön tudja a legjobban, mennyire résen kell lenni, mikor útnak indul egy világgal ismerkedő kisember. Ebben a cikkemben azokat a szempontokat gyűjtöttem össze, melyet a kerttervezése, növényesítése során érdemes figyelembe venni.

  Részletek
 • 5 tipp a gyermekbarát kerthez

  5 tipp a gyermekbarát kerthez

  Ha gyermek érkezik a családba, akkor sok minden újra szerveződik, ez alól a kert sem kivétel, ezt a területet is érdemes szemügyre venni, és a kisgyermek igényeinek megfelelően átalakítani. A gyermekbarát kert két fő jellemzővel bír, egyfelől biztonságos, másfelől ingergazdag és izgalmas terület. Ebben a cikkemben ötleteket hozok egy ilyen izgalmas kert létrehozásához.

  Részletek
 • A nagy szívvirág nevelése a kertben

  A nagy szívvirág nevelése a kertben

  A szívvirág az egyik legromantikusabb növény, hiszen virágai szívecskéket formáznak, így ez az különleges dísznövény nem hiányozhat egyetlen romantikus hangulatú kertből sem, és különösen ajánlott ifjú szerelmesek, friss házasok számára!

  Részletek

Ők már vásároltak nálam

 
„...Rengeteg kérdésem volt mert homokos és kavicsos a talaj, és minden kérdésemre kaptam választ...."
Vegyes rendelés
„...A növények virulensek, igazán jól bírjak a környezetváltozást...”
Vegyes rendelés

kertnéző