Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Kiemelt ajánlatok

Mai különleges ajánlatom

A ’Variegata’ nagy meténg különleges levélmintázatával és kék virágaival egyaránt dísze lehet a kert árnyékos, félárnyékos részeinek. Önállóan telepítve, mint talajtakaró alkalmazható cserjék és fák alá, de alacsony szegélyek kialakítására is alkalmas, mivel egész évben díszít....

Kattintson a Részletek gombra.

Raktáron
790 Ft

Kertész hírek

  • A legerősebb paprika fajták

    A legerősebb paprika fajták

    Kétféle ember létezik. Az egyik, aki ki nem állhatja a csípős ételeket, a másik pedig, aki egyenesen odavan értük. Nem véletlen, hogy olyan népszerűek a chili evő versenyek is világszerte. Amennyiben Ön is az utóbbiak közé tartozik és szívesen kóstol meg újabb és újabb paprika fajtákat, akkor ez a bejegyzés Önnek szól. Összegyűjtöttem ugyanis a világ legerősebb paprika fajtáit, de szó lesz arról is, mitől olyan csípősek bizonyos fajták és hogyan mérhető mindez. Néhány méregerős, nagyon csípős paprika fajtával ismerkedhet meg a következő bejegyzésemben.

    Részletek

Ők már vásároltak nálam

 
„...máshol is próbáltam más fórumon, de ott nem találtam mindent, ... elégedett vagyok a szállítással... szeptember végén rendeltem meg és most október közepe van…"
Dísznövény rendelés
„...a Megyeri kertészetre az interneten találtam rá Facebookon állandóan követem a videókat, eseményeket, és itt vettem észre, hogy az egészségügyi dolgozókat támogatja a kertészet...”
Lombos növények rendelés

Ajánlott videók