Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Mai különleges ajánlatom

'Pipacs 1' meggy

...számos tanulmány bizonyítja, hogy antioxidáns- és polifenoltartalma kiemelkedően magas, nemcsak a meggyfajták, de más gyümölcsökhöz (alma, málna, szamóca, piros ribiszke) viszonyítva is. Kísérlet igazolta, hogy már 10 nap alatt 30%-al csökkentette a vér összkoleszterinszintjét...

Kattintson a Részletek gombra...

12.990 Ft

Videók

Mikor érdemes ültetni?
Miért érdemes jezsáment ültetni?
Milyen nyírfa való a kertembe?
Borbolya, a szárazságtűrő cserje

Bemutatkozás

Kedves kertbarát Ismerősöm!

Örömmel köszöntöm Önt kertészetemben! 

Kertészet az Ön kertkapujában: Magyarországon egyedülállóan egész évben, január végétől - december közepéig házhoz szállítom saját tehergépkocsival az Ön által megrendelt növényeket.

Küldetésemnek és szakmai célomnak tekintem, hogy minden magyarországi Kertbarát számára elérhető legyen a jelenleg kapható legszélesebb fajtaválaszték. Gyümölcsfákból, dísznövényekből - legyenek azok lombhullatók vagy örökzöldek - , évelőkből igyekszem a legnagyobb szortimentet kínálni Önnek. Éljen Ön az ország bármely pontján, ugyanannyi lehetősége van gazdag fajtaválasztékból válogatni, a klímaváltozáshoz jól alkalmazkodó növényt vásárolni.

Vélemények

A kiszállítás tökéletes, hiszen házhoz szállították és a saját autójukkal, így a növények nem is sérültek.
Árnyékliliom rendelés
Nagyon szépek a növények, meg vagyok elégedve a szállítással is...
Vegyes rendelés

Kertész hírek

Mit érdemes tudni a növényútlevélről?
2024.04.16.

Mit érdemes tudni a növényútlevélről?

Először is fontos tisztázni a növényútlevél fogalmát, mi is az a növényútlevél? A növényútlevél egy olyan hatósági címke, amely bizonyos, jogszabályban meghatározott növények Európai Unión belüli szállításukhoz szükséges és igazolja a növények zárlati és vizsgálatköteles nem zárlati károsítóktól való mentességét. 

A babérmeggy (Prunus laurocerasus) növényvédelmi stratégiája
2024.04.13.

A babérmeggy (Prunus laurocerasus) növényvédelmi stratégiája

A babérmeggy a Balkán-félszigetről származó, örökzöld, akár fává is megnövő növényfaj. A növény díszítő értéke kettős célú: örökzöld lombozatában egész évben gyönyörködhetünk, virágzáskor pedig a fürtökben nyíló, fehér virágait csodálhatjuk. Ismerkedjen meg a két legfontosabb betegségével, és azok kezelésével a cikkemre kattintva.