Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Kiemelt ajánlatok

Mai különleges ajánlatom

Fogyasztásra alkalmas része a fészekpikkelyekkel borított virágkezdemény. Ha a virágkezdeményt nem gyűjtjük be akkor nagy méretű, lila színű fészekvirágzatot fejleszt, így dísznövényként is megállja a helyét......

Kattintson a Részletek gombra...

Raktáron
1.890 Ft

Kertész hírek

 • A növény, amelybe azonnal beleszeret az ember: a hibiszkusz

  A növény, amelybe azonnal beleszeret az ember: a hibiszkusz

  „Mit kellene ide ültetni?” - hangzik el a kérdés oly sokszor a kert közepén ácsorogva. Ha Önben is felvetődött már ugyanez, amikor a birtoka egy kihasználatlan területen állt egy formás kis cserjét elképzelve, gyönyörű virágokkal, akkor a jó hír: A hibiszkusz lesz az Ön számára ideális növény. Tartson velem és engedje meg, hogy bemutassam Önnek ezt a nem mindennapi növényt!

  Részletek
 • Mocsári hibiszkusz

  Mocsári hibiszkusz

  Ez a növény ismét reneszánszát éli, igen élénk rá a kereslet. A vidéken eddig is kedvelt, óriási virággal rendelkező fásodó szárú lombhullató "cserje" (évelő) elkezdte meghódítani a városi előkerteket, utcafrontokat is.

  Részletek

Ők már vásároltak nálam

 
„...Az volt írva a szállításba, hogy önök határozzák meg mikor hozzák, gondolom azért mert meg várták míg meg pattan. Tehát én meg vagyok elégedve..."
Gyümölcsfa rendelés
„...Nagyon jó a honlapjuk, jól van meg szerkesztve és kellő információt ad az ültetéshez is. Többféle változatban kínálja ugyan azt a növényt....”
Vegyes rendelés

Ajánlott videók