Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

6 tény, melyek bizonyítják, hogy az online növény rendelés praktikus!

Egyre többen vásároljuk webáruházon keresztül a ruháinkat, a cipőinket, de így veszünk új játékot a gyereknek, pórázt a kutyának, sőt, akár még vitaminokat, konyhai felszereléseket, barkácskészletet vagy ételt is rendelhetünk online.

Miért pont a növények maradnának ki a sorból? Ha most elképzelte, ahogy egy muskátlit dobozba szuszakolunk és feladjuk postán, akkor gyorsan felejtse el ezt a képet, ugyanis ebben az esetben koránt sem erről van szó.

Íme 6 tény, melyek bizonyítják, hogy megéri interneten keresztül növényeket rendelni.

1. Növényeket személyautóval szállítani igen macerás

Lássuk be, egy személyautó a legkevésbé sem alkalmas arra, hogy növényeket szállítson benne, hacsak nem néhány virághagymáról és némi fűszernövényről van szó. Egy cserje vagy egy fa terebélyes és törékeny, nem beszélve arról, mennyire nehéz és lássuk be, minden bizonnyal koszos is. A rend őrei viszont biztosan azonnal kiszúrják, ha az autója mögött haladva egy facsemete vagy egy puszpáng néz vissza rájuk, Ön elől viszont a növények eltakarják a megfelelő kilátást.

Ha nem szeretne átélni hasonló macerát és valójában azért nem ültette még el álmai diófáját a kertjébe, mert nem tudta azt elszállítani a kertészetből, akkor most mindez megoldódik. Online növény rendelés esetén ugyanis kollégáimmal egészen a kertkapuig szállítjuk a választott növényeket függetlenül azok méretétől!

2. Egészséges és hazai klímához szokott növényeket ültetni sokkal kifizetődőbb

Ha most azt gondolja, hogy szép és jó ez a növény rendelés és a házhoz szállítás, viszont honnan tudhatja, mit kap a pénzéért, teljesen jogos felvetés az Ön részéről. Például honnan származnak a növények, milyen állapotban vannak, mennyire egészségesek és frissek, vagy éppen mennyire ellenállóak a betegségekkel, az időjárási viszontagságokkal szemben?

A jó hír az, hogy webáruházam esetében biztos lehet abban, hogy hazai földben nevelkedett, szakszerű gondozás mellett cserepedő, életerős, a betegségekkel szemben ellenálló és azonnal ültethető növényt kap, essen bármire is a választása a kínálatomból.

3. Akár fotót vagy videófelvételt is kérhet a növényről, melyet kiszállítunk Önnek!

Amennyiben szeretné konkrétan azt a növényt látni, melyet a kertkapuig szállítunk Önnek, akkor erre is van lehetősége, ugyanis kérésre videót vagy fotót készítek a növényről még a szállítás megkezdése előtt. Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy rendeléskor a Pénztárnál az 5. pontban a Megjegyzés rovatba azt kell írnia: "fényképet vagy videofelvételt kérek!"

4. Ha nem tudja milyen növényt ültetni, használhatja tematikus keresőnket!

Ha nagyjából ugyan van elképzelése arról, milyen növényt ültetne a kertjébe, de nem tudja, hogy fogjon hozzá a kereséshez, ebben is tudunk Önnek segíteni. Az oldalon rögtön kiválaszthatja a menüből, hogy virágokat, díszfákat, cserjéket vagy gyümölcstermőket szeretne vásárolni, esetleg a veteményesét bővítené vagy a kiegészítők közül válogatna. A lenyíló menü segítségével pedig tovább szűkítheti a feltételeket attól függően, mire van szüksége.

Ide kattintva az online kertészet oldalára jut, ahol megtekintheti a teljes kínálatot.

5. Ha már rendelés előtt megismeri a választott növény igényeit, nem érheti meglepetés

A választást megkönnyíti, az eredményes kerti munkát pedig garantálja, ha még a vásárlás előtt alaposan utána néz a különböző növények igényeinek, melyeket a kertjébe választott. Ezt megteheti az adatlapokra kattintva, de részletes és hasznos információkat talál az a blogomban is, melyet ide kattintva érhet el

6. A kertészkedéshez szükséges kiegészítőket is megrendelheti!

A növény rendelés mellett különböző kiegészítőket is vásárolhat, így válogathat a különböző virágföldek, hálók, geotextíliák, kötözők, tőzegcserepek, lombgyűjtő zsákok és tápanyagok közül, így ezek beszerzése miatt sem kell külön felkeresnie egy szaküzletet. A különböző kiegészítőket ide kattintva tekintheti meg.

Amennyiben Önt is meggyőzték a fent felsorolt tények, kérem, nyomjon egy Tetszik-et és ossza meg ismerőseivel, barátaival!

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti webáruház