Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

2022-es kertész falinaptár

Ár:
4.990 Ft

Méret: 48,5 x 35 cm
Lapok száma: 14 lap
 

Ideális karácsonyi ajándék a család bármely tagja számára!

Hasznos tanácsok hónapról hónapra a gyönyörű kerthez.

Menny.:db

A kertészeti falinaptárról

A kertész egész évben mozgásban van, hiszen minden évszakban más-más feladatok várnak rá, ez pedig nem csak saját tenni akarásából, hanem magából a kertből is adódik. Peter Wohlleben-től idézve a kert egy jól sikerült kompromisszum az ember és a környezete között, amelyben mindkét fél megtalálja a számítását.

Ez a kompromisszum mégse tekinthető kőbe vésett szerződésnek, amelyhez mindkét fél feltétel nélkül tartaná magát. A természetet ugyanis nem kérdeztük meg: mi, kerttulajdonosok állítjuk fel a szabályokat. És lehetnek ezek bármilyen tisztességesek, a természet folyamatosan arra törekszik, hogy visszahódítsa a területeit.

A kertész ebben a közegben dolgozik, hogy ezt a törékenynek tetsző egyensúlyt fenntartsa, legyen szó dísznövényekről vagy akár veteményesről, ez a munka pedig sokszor végtelennek tűnhet. Így arra gondoltam, hogy ezzel a kertészeti naptárral nyújtok ötletet és motivációt az egyes hónapokhoz kapcsolódóan.


Miért több ez a naptár a társaihoz képest?

  • Hónapra lebontva az aktuális feladatokat és teendőket összegyűjtöm, így a kerti teendőit könnyebb rendszerezni
  • Kezdő kertészek számára a fontosabb alapismereteket összefoglalja
  • A képeken szereplő kerteket úgy válogattam össze, hogy azok hazai klímán is megvalósíthatóak legyenek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!