Paradicsom palánta

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Oltott paradicsompalánták széles választékát találja webshopomban! Válogasson a minőségi palánták közül, hogy a legszebb, legízletesebb paradicsomokat nevelhesse!

Kertészetem oltott paradicsompalántáit azon konyhakerti termesztőkenek ajánlom, akiknek fontos, hogy életerős, ellenálló, és nagy hozamot biztosító zöldségeket nevelhessenek! Az oltott palánták tulajdonképpen nemesítés eredményei, az alapfajra oltott nemesített fajták nagyobb tűrőképességűek lesznek, többféle talajtípust viselnek el, kevésbé lesznek hajlamosak a betegségekre, és terméshozamuk jóval meghaladja a hagyományos palántákét. Az oltással egyszerűen mondva többféle paradicsompalánták legjobb tulajdonságai egyesülnek egyetlen növényben!

Az oltott paradicsompalánták könnyen nevelhetőek, a kezdő hobbikertészeknek is biztos sikerélményt nyújtanak, ültetésükkel pedig a nagy hozam miatt valódi megtakarítás érhető el a kiskertben, a bolti vásárlások részleges szükségtelenné válásával. A paradicsompalánta nevelés mindenképpen jó ötlet, hiszen egy kivételesen egészséges, ízletes, és mindenki által kedvelt zöldségről van szó, mely a konyhában számtalan módon felhasználható, így hasznossága megkérdőjezhetetlen. Oltott palántáim választásával most Ön a legszebb, legízletesebb paradicsomokat telepítheti kertjébe, és az egyszerű palántákhoz képest magasabb ár is hamar megtérül!

Tipp: választhat egészen különleges paradicsomtöveket is, mint például a cseresznyeparadicsom, vagy a fürtös paradicsom!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
FENYŐFA VÁLASZTÁS - KARÁCSONYFA VÁLASZTÁS - KARÁCSONYFA FAJTÁK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.