Paprika palánta

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Ön is szereti a paprikát? Rendeljen kertészetemből minőségi paprika palántát, és termessze meg magának kedvenc fajtáit! 
 

A paprika a magyar konyha egyik legalapvetőbb zöldsége és fűszere, ráadásul legyen szó édes, vastag húsú, vagy éppen csipős paprikáról, ezt a zöldséget mindenki szereti! A legfinomabb, legszebb paprikát magunknak termeszthetjük meg a megfelelő típusú palánta kiválasztásával, így biztosak lehetünk benne, hogy az asztalunkra kerülő zöldség vagy fűszer adalékanyagmentes, egészséges, és friss lesz. Kertészetem kínálatában minőségi paprikapalánták közül válogathat, akár hagyományos fajtát, akár almapaprikát, egzotikus jalapeno-t, vagy különlegesen erős típust keres!

A paprika nevelése az egyik legkönnyebb a zöldségek közül, így a paprika palánták ültetése és gondozása kezdőknek is bátran javasolható. Minőségi paprika palántáim ellenállóak a betegségekkel szemben, és mivel Önhöz már előnevelt állapotban kerülnek, nem kell a magvetéssel, hajtatással időt töltenie. A legtöbb paprika balkonokon is nevelhető, így balkonkertészek számára is remek választás például egy díszes tő chilipaprika, de az ínyencek akár kaliforniai paprikával is próbálkozhatnak.

Tipp: már pár tő paprika palánta ültetésével elérhet annyi hozamot, amennyivel heteken keresztül kiválthatja a bolti vásárlást!

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
NORDMANN FENYŐFA RENDELÉSE ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.