Termékek Menü
0

Konyhakerti zöldség palánták

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Konyhakertjébe válogasson előnevelt palántákat kertészetem gazdag kínálatából! A kiválasztott növényeket kertkapujáig kiszállítom !

A konyhakerti növénytermesztés sok szempontból remek elfoglaltság, egyfelől jó időtöltés, kellemes hobbi, másfelől a kiskertben megtermő ízletes zöldségeket saját konyhánkban használhatjuk fel. A házi nevelésű zöldség előnye, hogy pontosan ismerjük az előéletét, így nem fordulhat elő , hogy vegyszerezett, ellenőrizetlen hátterű zöldséget szolgálunk fel családunknak. A legtöbb zöldségféle termesztése nem jelent kihívást még kezdőknek sem, a konyhakerti feladatok könnyen elvégezhetőek, a termés pedig nem csupán élelmiszerrel, hanem sikerélménnyel is gazdagít minket! Az előnevelt palánták kiültetésével Önnek még kevesebb teendője akad majd, hiszen "kész" növényeket gondozhat, a magvetés, palántanevelés, egyelés fázisait így rögtön át is ugorhatja!

Kertészetem kínálatában minőségi , a betegségekkel szemben ellenálló, egészséges palánták közül válogathat, hogy a család kedvencei kerülhessenek a kiskertbe! Ajánlom Önnek a népszerű medvehagymát , a roppanós szárzellert , a karalábét , az oltott (vagyis különösen ellenálló és nagy hozamú) kígyóuborkát , a különleges articsókát , vagy éppen a sokoldalú rebarbarát ! Válogasson kedvére a több tucatnyi ültetésre kész zöldségpalánta közül, hogy igazán mutatós és termésben gazdag konyhakertet tarthasson fenn!

Tipp: a legtöbb zöldségféle balkonokon is termeszthető, csupán virágláda, termőföld, és palánta kell az induláshoz!

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.