Zöldség palánta

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Zöldségtermesztéshez, háztáji gazdálkodáshoz, konyhakerti zöldségneveléshez vásároljon egészséges, életerős, előnevelt palántákat! Webshopom kínálatában zöldségpalánták különlegesen nagy választékából válogathat!

A legtöbben természetesnek tartjuk, hogy a zöldségeket a piacról, szupermarketekből szerezzük be, pedig a legtöbb zöldségféle játszi könnyedséggel termeszthető otthon is! De miért is neveljünk otthon haszonnövényeket? Azért, mert így ellenőrzött hátterű, vegyszermentes, és mindig friss zöldséghez juthatunk, ráadásul jóval olcsóbban, mint ha az üzletben szereznénk be. A zöldségek döntő többsége egyszerűen, különösebb szakértelem nélkül is nevelhető otthon, a végeredmény pedig nem csupán ízletes konyhai alapanyag lesz, hanem a sikerélményt is besöpörhetjük a saját nevelésű zöldségek betakarításakor!

Kezdőknek elegendő csupán egy pár négyzetméteres területet elkeríteni a gyepes kerti felületből, és máris kezdődhet a termesztés, haladók pedig nagyobb méretű konyhakertet is üzemeltethetnek! Termesszen otthon paradicsomot, paprikát, chillit, cukkinit, padlizsánt, vagy éppen spenótot! Ne feledje, a tökéletes végeredmény záloga a minőségi, biztos forrásból származó, egészséges palánta, melyet webáruházamban mindig megtalál!

Tipp: zöldséget nem csak kertben, balkonon, teraszon is lehet nevelni, csupán pár dézsa, virágláda, és minőségi termőföld szükségesek az induláshoz! 

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES (FÖLDLABDÁS,CSEREPES) EZÜSTFENYŐ KARÁCSONYFÁNAK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.