Virágmagok

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc     

Vásároljon kertészetemből virágmag keveréket és vadvirág magokat. A kiválasztott termékeket országosan házhozszállítom!

Népszerű kertkialakítási stílus a természetközeli, vadvirágos kert, melynek lényege, hogy többségében honos, az erdőkön-mezőkön is fellelhető egyszerű szépségű virágok díszítik a birtokot. A színpompás virágos kertet a természet ihlette, megjelenésében burjánzó és naturális, a mezők báját és zabolátlanságát hordozza. Az ilyen kertstílus eléréséhez elengedhetetlenek a virágmagok, melyeket változatos összeállításban és kiszerelésben találhat meg online kertészetemben!

vadvirág magok a Megyeri kertészetben

Ön is meghonosítaná kertjében a pipacsot és a búzavirágot? Vagy vegyesen szórna ki változatos vadvirág magokat? Saját gyógynövény ágyást gondozna? Esetleg különleges látványhatást szeretne csupa kék árnyalatú vadvirággal? Bármelyiket megteheti, ha kertészetemből megfelelő összeállítású virágmag keveréket rendel!

A tarka virágokkal természetesen nem kell feltétlenül az egész kertet beborítani, jó ötlet csupán egy vadvirágos kertsarkot, kertrészletet kialakítani, de az alacsony gondozási igényű, mégis rendezett képet biztosító virágok ideálisak az előkert, az utcafront, vagy bármely parlagi, funkció nélküli kertrész benépesítésére!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
FENYŐFA VÁLASZTÁS - KARÁCSONYFA VÁLASZTÁS - KARÁCSONYFA FAJTÁK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.