Virágföld - szervestrágya - tőzeg

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 40 másodperc

Az ültetéshez mindig használjon minőségi, tápanyagdús, a növények számára elengedhetetlen virágföldet! Kertészetem kínálatában általános virágföldet, savanyú virágföldet, szerves trágyát, és tőzeget egyaránt talál változatos kiszerelésben!

A szakszerű ültetés a megfelelő növényfejlődés egyértelmű záloga a megfelelő minőségű, a tápanyagokat biztosító termőközeg, melyet az adott növény igényeinek megfelelő virágfölddel biztosít hat zöld kedvencének! A kertben a sokszor nem ideális szerkezetű, típusú, vagy megfáradt talaj feljavítására használjunk általános virágföldet mely struktúrájával, tápanyag tartalmával biztosítja a növények kiegyensúlyozott növekedését. Gyümölcsfák, cserjék, zöldségpalánták, vagy éppen rózsák telepítésénél mindig jól jön az érett szervestrágya, mellyel a begyökeresedéshez, és a kezdeti növekedéshez feltétlenül szükséges magas tápanyag tartalom biztosítható. A savanyú virágföldet a speciális igényű, a savanyú közeget kedvelő növényekhez ajánlom, a muskátlibarátoknak pedig kötelező kellék a muskátliföld!

Különösen fontos a minőségi virágföld használata a szobai, vagy balkonon nevelt cserepes, dézsás növényeknél, ezek ugyanis kisebb térfogatú talajban kénytelenek növekedni, így számukra a jó vízelvezetésű talajszerkezet, valamint a magas tápanyagtartalom kiemelten fontos. Legyen szó megszokott szobanövényekről, balkonon nevelt zöldségekről, vagy egzotikus zöld házikedvencekről, az általános virágföld vagy például a magas minőségű hazai forrásból származó tőzeg használata kihagyhatatlan. Kertészetem kínálatában minden típusú virágföldet, érett szervestrágyát, és tőzeget megtalál, válogasson köztük növényei legnagyobb megelégedésére!

Tipp: cserepes, dézsás növényekhez sose használjunk a kertből kitermelt földet, abban ugyanis kártevők és kórokozók lapulhatnak, vagy gyommagvakkal fertőzött lehet!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES (FÖLDLABDÁS,CSEREPES) EZÜSTFENYŐ KARÁCSONYFÁNAK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.