Vadszőlő a házfalon

Megyeri Szabolcs 2014-05-23 14:13:31

Igazi romantikus hangulat megteremtéséhez a kerten kívül annak keretével, a házunk falával és a kertet övező kerítéssel is érdemes foglakoznunk. Kerítésünk eltakarására több módszer is bevethető, ültethetünk elé virágzó cserjesort például a tavasszal dúsan virágzó hófehér gyöngyvesszőből.

Házunk stílusának megváltoztatása gyakran igen nagy összegbe kerülne, nem kevés munkával járna, ezért logikus ha más megoldást keresünk. Látványos hatást érhetünk el ha a falakat tapadókorongos vadszőlővel futtatjuk be. Ennek a növénynek nincs szüksége támrendszerre, mert a neve is mutatja, apró tapadókorongok segítségével kúszik fel a sík felületekre. Sokan aggódnak is emiatt, de a vadszőlő nem tesz károkat a vakolatban. Elfedi annak szürkeségét és csodálatos színeivel - világoszöldből fordul élénkvörös majd bordó árnyalatba - az ódon angol kastélyok eleganciáját csempészi otthonunkba.

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES KARÁCSONYFA - KÜLÖNLEGES KARÁCSONYFA - CSEREPES KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.