Termékek Menü
0

Példaértékű utcafronti ültetés

2016-11-21 18:33:00

 

Nemrégiben, kihasználva a ragyogó napsütéses időt, kedvenc időtöltésemnek hódolva példaértékű utcafrontok, előkertek után kutattam. Rá is találtam erre a kedves kis sarokra, ami egy tíz emeletes panelház lépcsővel határolt kis szegletében rejtőzik.

Az idős bácsi aki gondozza, igazán nincs könnyű helyzetben, a környék ugyanis eléggé "terhelt" az utcán bandázó nehézfiúktól kezdve, a játszótér forgalmán át, a kaotikus képet mutató szelektív szemétgyűjtőig.

És mégis sikerült a kertbarátnak egy kis zugban megmutatnia milyen is egy rendben tartott előkert a paneltömb árnyékában! Eszembe jut egy mondás a helyzetre igazítva:

Még jó, hogy senki nem árulta el a bácsinak, hogy paneltömb mellett ezen a környéken lehetetlen szép és gondozott előkertet építeni, mert akkor most nem létezne ez a mindannyiunknak mintául szolgáló kis ékszerdoboz.

Arra biztatom fejlett szépérzékű, és tenni vágyó kertbarátaimat, hogy bátran ültessenek az utcafrontra, szépítsék meg a családi vagy társasház előtti területet, hogy ilyen esztétikus, ízléses utcakép legyen az eredmény!

 

utcafronti ültetés Megyeri Szabolcs kertészete

 

Kertészetemben mindent megtalál, ami az utcafronti ültetés nélkülözhetetlen kelléke, IDE kattintva máris átböngészheti a legszebb díszfáimból összeválogatott kínálatot!

Tartalomhoz tartozó címkék: utcafronti növények ültetése