Termékek Menü
0

Őszi tulipán ültetés

2017-08-20 17:47:00

Ha van az örök kedvenc rózsáknak méltó vetélytársuk szépség és népszerűség tekintetében, akkor az biztosan a tulipán. A tulipán csodás megjelenésével üde, vidám tavaszi hangulatot áraszt, egyetlen kiskert sem nélkülözheti a zord telet követően ezeket a színpompás virágokat!

 

Hatalmas tulipán virághagyma választékot talál webáruházamban,

KATTINTSON IDE és tekintse meg a kínálatot!

 

tulipán virághagyma vásárlás a Megyeri kertészetben

 

A tulipán hatalmas előnye, hogy roppant fajtagazdag növény, vagyis kis túlzással végtelen számú szín-, és formaválaszték hozzáférhető belőlük, így egyedülálló módon úgy alakítható ki belőlük egy homogén virágágyás, hogy az egyes példányok (vagy csoportok) mégis nagy eltérést mutatnak. Közérthetőbben fogalmazva a tulipánágyás egymagában is olyan díszes és változatos lehet, mintha egy tucatnyiféle virágból állította volna össze az ágyást! A tulipánok további előnye, hogy nem csak színben és méretben, de virágzási időben is eltérnek az egyes fajták, így az okosan összeválogatott tulipán ágyásban heteken keresztül folyamatosan nyílhatnak az új virágok!

A tulipán mellett szól, hogy tartása kifejezetten egyszerű, bátortalan, kezdő kertészkedőknek is jó szívvel ajánlhatóak ezek a dekoratív virágok!

 

tulipán virághagyma eladó

Tartalomhoz tartozó címkék: tulipán