Termékek Menü
0

Magastörzsű rózsafajták

2017-05-09 21:13:00

A magastörzsű rózsákkal nem csak képletesen, hanem ténylegesen új szintet építhet ki kertjében! Ezekkel a különleges rózsákkal a megszokott dísznövény magasság fölé emelheti kedvenc virágait, így a kerti látvány dúsabb, lépcsőzetesebb, érdekesebb leszA törzses rózsákkal lehetségessé válik, hogy egy ágyásban - különösen ha kevés a hely - felfelé is terjeszkedjen, ez pedig új távlatokat jelent a virágrajongó kertbarátoknak!

 

Kertészetemben gazdag választékban talál magastörzsű rózsákat!

IDE KATTINTVA máris megtekintheti a kínálatot!

 

magas törzsre oltott rózsák

 

A magastörzsű rózsa tulajdonképpen egy 90-120 centiméteres törzsre oltott teahibrid, park, futó, vagy akár törpe rózsa. A törzses rózsák kínálata ezért roppant gazdag, vagyis Ön kis túlzással korlátlan színváltozatokból szemezgethet, és természetesen a virágok alakja, mérete, illata is roppant változatos lehet, így szerephez juthat az Ön kreativitása, egyéni elképzelése. A magastörzsű rózsák előnye, hogy magasságuk miatt könnyen kezelhetőek, ápolásukhoz nem kell hajolgatni, így akár az idősebb, nehezen mozgó kertbarátoknak is ideálisak.

 

magastörzsű rózsa rendelés

 

A törzses rózsák kiváló szoliternövények, egymagukban ültetve is a kert központi látványelemévé válhatnak, de sorba, vagy csoportosan telepítve is remekül mutatnak, amennyiben elegendő hely áll rendelkezésükre. A törzses rózsák alacsonyabb változatai előkertekbe, kisebb kertekbe is kiváló választások, hiszen felfelé terjeszkednek, így kis alapterületen is elférnek. A magasabb fajták alá kisnövésű cserjéket, talajtakaró növényeket, vagy színes virágokat is ültethet, így buja, színpompás, dús hatású kertrészletet alakíthat ki!

 

 

Magas törzsre oltott rózsát vásárolna? IDE KATTINTVA máris megteheti!