Vízparti fák

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Vásároljon kertészetemből vízpartra ültethető díszfákat! A kiválasztott csemetéket országosan házhozszállítom!

Díszfák beszerzésénél többféle szempontot kell együtt, rendszerszerűen figyelembe vennünk. A várható magasság és életkor, vagy a lombozat mérete mellett az is lényeges, hogy milyen területre ültetjük majd a növényt. A kimondottan nedves, vízparthoz közeli körülményeket viszonylag kevés fafaj tűri el hosszútávon, így amennyiben tóparti, folyóparti telekkel rendelkezünk, vagy például a birtokon egy patak folyik át, mely megváltoztatja a talaj jellemzőit, mindenképpen olyan fát válasszunk, mely ezeket a jellegzetességeket tolerálja, sőt, kimondottan kedveli! Kertészetem kínálatában sokféle, kifejezetten vízparti fát talál!

Amennyiben tehát az ön kertje, telke is folyóval, tóval érintkezik, vagy csupán a talaj nedvességtartalma meghaladja az átlagot, válasszon például enyves égert, szomorúfűzt, vagy amerikai mocsárciprust, a teljes kínálatot pedig lejjebb görgetve érheti el. Ne feledje, a díszfája akkor lesz hosszú életű, folyamatosan dekoratív és egészséges, ha figyelembe veszi kertjének, annak talajának adottságait, és ezeknek megfelelően választ fafajt!

Tipp: a vízparti fák ültetése akkor is jó ötlet, ha Önnek kisebb-nagyobb kerti tava van!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
FUTÓRÓZSA METSZÉSE TAVASSZAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.