Oszlopos koronájú fák

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Oszlopos díszfák nagy választékát találja kertészetemben! A kiválasztott facsemetéket országosan házhozszállítom.

Díszfák ültetése előtt nem csupán ajánlott, de szinte kötelező arra is gondolni, hogy a telepítéskor még kisméretű fa a későbbiekben terebélyes, sudár növénnyé fog cseperedni. Kisebb alapterületű kertekben például egyszerűen nem férnek el a széles, oldalra terjeszkedő lombkoronával rendelkező fák, de hasonló probléma lehet az is, hogy az utcafronti fák ágrendszere oldalirányban érinti a légvezetékeket. Ilyen esetekben az oszlopos habitusú díszfák választása a helyes, hiszen ezek a fák felfelé terjeszkedő koronával rendelkeznek, így kisebb helyeken is elférnek! Az oszlopos díszfák esztétikai értéke természetesen nem marad el a többi díszfákétól, ugyanannyira dekoratívak és mutatósak, csupán a speciális területi jellemzőkhöz alkalmazkodnak

Oszlopos díszfák a Megyeri kertészetből!

Oszlopos díszfákat nem csak helyszűke esetén ültethetünk, ezek a fák kevésbé árnyékolnak, ami gyakran fontos lehet, valamint sudár termetükkel, magasra törő lombozatukkal függőlegesen is kitöltik a teret, új dimenziót adhatnak a kertnek! Kertészetemben az oszlopos díszfák gazdag választékát találja, külön ajánlom az Ön figyelmébe az oszlopos juhart, az oszlopos kőrist, az oszlopos krisztustövist, vagy éppen az oszlopos csörgőfát!

Ne feledje, ha kis alapterületen szeretne magas díszítőértékű fát nevelni, ha szűk utcába telepítene fát, vagy egyszerűen csak függőlegesen terjeszkedne kertjében, válogasson az oszlopos habitusú díszfák közül!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
FUTÓRÓZSA METSZÉSE TAVASSZAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.