Gyorsan árnyékot adó díszfák

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

A kert növényeit sokféle szempont alapján válogathatjuk össze a tudatos kerttervezés során, fák esetében pedig az egyik leginkább szem előtt tartott tulajdonság az árnyékolás mértéke. A nyári kerti tartózkodás sokszor kényelmetlenné válik az erős napsütés miatt, sokan pedig a mesterséges elemek helyett jobban szeretik a természetes árnyékadókat, vagyis a dús, széles lombkoronájú fákat, melyek alatt meg lehet pihenni, el lehet költeni egy ebédet, vagy aludni lehet egy kellemeset. Amennyiben Ön is egy gyorsan cseperedő, bő árnyékot vető fát szeretne, válogasson kertészetem árnyékos díszfái közül!

Kertészetem széles kínálatából külön ajánlom az Ön figyelmébe az impozáns megjelenésű szomorúfüzet, a sokoldalú császárfát, a közkedvelt nyírfát, vagy az ízletes termést hozó eperfát! Árnyékot adó fáimat változatos méretekben rendelheti meg, így akár azonnal egy két-két és fél méteres fát is telepíthet kertjébe, jelentősen lecsökkentve a csemete nevelés idejét!

Tipp: napernyők és a kert világába nem illeszkedő napvitorlák helyett teremtsen hűs árnyékot kertjében dús lombozatú fákkal!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
FUTÓRÓZSA METSZÉSE TAVASSZAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.