Gömbkoronájú fák

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Gömbkoronájú díszfák széles választékát találja kertészetemben! A megrendelt facsemetéket szakszerűen ki is szállítom az Ön otthonába.

Gömbkoronájú díszfáimat elsősorban utcai, közterületi ültetésre ajánlom. A kompakt méretű, gömb alakú koronával rendelkező díszfák roppant praktikusak, ugyanis elférnek a légvezetékek alatt, így ezeket a fákat nem szükséges évről-évre megmetszeni. Mivel a gömbkoronájú díszfák nem érik el a vezetékek szintjét, így nem okoznak bosszúságot például áramkimaradás előidézésével. Ezek a fák kifejezetten alkalmasak arra is, hogy társasházi utcafrontokra kerüljenek, így ugyanis a lakóközösségnek nem kell rendszeresen kertész szakembert fogadnia, aki a fákat szakszerűen visszavágja. Természetesen a gömbkoronájú fák egyéb előnyökkel is szolgálnak, roppant dekoratívak, lombkoronájuk mesterséges beavatkozás nélkül is formás, dekoratív.

Gömbkoronájú fák széles választéka gömbjuhar

A gömbkoronájú díszfák ültetése természetesen kertekbe is jó ötlet, egyfelől a kisebb, szűkebb kertekben is elférnek, másrészt a nagyobb méretű birtokok parlagi, használaton kívüli részeibe ültetve esztétikusan kitöltik a teret, dús, életteli látványhatást biztosítanak. A gömbkoronájú díszfák választéka széles, kertészetemben Ön egyaránt megtalálja a jól bevált gömbjuhart, az exkluzív megjelenésű gömb csepleszmeggyet, a kiváló városi díszfaként ismert gömbakácot, vagy a csodás virágzattal rendelkező gömb kőrist. Ne feledje, ha Ön utcafronti díszfát keres, elsősorban a gömbkoronájú fák közül válogasson!

Tipp: kertészetem díszfa csemetéit változatos méretekben rendelheti meg, az idősebb, előnevelt csemeték ültetésével Ön rögtön méretes, dekoratív díszfához juthat!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
FUTÓRÓZSA METSZÉSE TAVASSZAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.