Faültetés gyermek születésekor

 

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Ültessen Ön is fát gyermeke, unokája születésének alkalmából! Válasszon kertészetem egészséges, előnevelt facsemetéi közül!

Régi szép szokás volt vidéken, hogy új családtag, gyermek születésekor a szülők vagy nagyszülők egy facsemetét ültettek el. A kis jövevény érkezésével egyidejűleg a földbe kerülő fa összetett szimbólum, hiszen ugyanúgy gyökeredzik a földben, ahogy a gyermek a családban, ugyanolyan erős, magasra törő habitusú lesz, mint a felnőtté cseperedő gyermek, és ugyanúgy kötődni fog mindig a szülői házhoz, mint a gyermek, unoka. A kisgyermek születésének alkalmából ültetett facsemete lehetőleg legyen életerős, hosszú életű, és magasra törő, hogy párhuzamba állítható legyen a gyermek majdani életútjával!

Facsemeték vásárlása megyeri kertészetből

Kertészetemben többféle facsemetét talál, melyek alkalmasak a fent vázolt célra, ebben a menüpontban azokat gyűjtöttem össze, melyeket én külön az Ön figyelmébe ajánlok! Ilyen például a sudár oszlopos gyertyán, az elragadó és bájos szelídgesztenye, a buja törökmogyoró, vagy a tradicionális bükk! Kertészetem facsemetéit koros csemeteként is megvásárolhatja, a 2-4 éves fácskák így akár utólag is a földbe kerülhetnek a gyermek születési idejéhez igazítva!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
FUTÓRÓZSA METSZÉSE TAVASSZAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.