Tulipán

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő:1 perc 30 másodperc

Vásároljon kertészetemből minőségi, változatos színű, különleges tulipán hagymákat! A kiválasztott virághagymákat országosan házhozszállítom!

A tavasz egyik legszebb kerti virága a tulipán, mely egyetlen gondosan összeállított virágágyásból sem hiányozhat. A tavaszi virágpompát ősszel kell előkészíteni, a tulipán virághagymákat ugyanis szeptembertől lehet kihelyezni, aki tavasszal eszmél csak, már elkésett! Rendelje meg már a nyár végén a legszebb tulipán hagymákat, hogy még a teljes kínálatból válogathasson! Kertészetemben a legszebb, legkülönlegesebb fajtákat találja meg, így például a fehér-tűzpiros Grand Perfection, vagy a tündérien fehér Concerto változatokat, de a kert éke lehet a teltvirágú, csodásan vörös Abba fajta is, a káprázatos színharmóniák rajongóinak pedig a papagájvirágú keveréket ajánlom!

tulipán hagymák széles választéka a Megyeri kertészetben

A tulipánokal igazi színpompás virágözönt varázsolhat tavaszi kertjébe, de ne feledje, ehhez már ősszel be kell szereznie és el kell ültetnie a hagymákat. Fontos tudni, hogy valóban szép, életerős, dekoratív virágok csak minőségi, ellenőrzött forrásból származó hagymákból kelnek ki, ezért az áruházi, akciós darabok helyett érdemes a kertészeti minőséget választani! A hagymások ültetése gyermekjáték, a telepítést követően pedig egészen tavaszig nem kívánnak gondoskodást

Válogasson kertészetem széles tulipánhagyma kínálatából, kreáljon merész színkombinációkat, vagy ültessen vegyesen tulipánt más hagymás dísznövényekkel együtt az igazán extravagáns látvány érdekében!

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ILLATOS FENYŐFA: LUC FENYŐ KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.