Jácint

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 25 másodperc

Vásároljon minőségi jácint virághagymát kertészetemből! Színes jácint változatok széles kínálatával állok vásárlóim rendelkezésére!

Aki igazán különleges megjelenésű tavaszi virágot keres, biztosan a jácintot választja, hiszen ez a korán, akár már márciusban nyíló dísznövény csodás, egyedi formájú virágzattal rendelkezik! Az arasznyi hosszúságú, húsos, erős szárakon oszlopos elrendezésben akár 40-50 fürtös virág található, melyek nem csak elbűvölő megjelenésükkel, hanem markáns, édeskés illatukkal is elbódítják a háziakat! Kertészetemben számtalan szebbnél-szebb jácint változatot talál, így ízlése szerint kialakíthat homogén árnyalatú jácint-ágyást, de akár bátran keverheti a színeket is, hogy tarka, vidám látvány legyen a jutalma!

jácint virághagyma a Megyeri kertészetben!

Külön ajánlom az Ön figyelmébe az elegáns kék, az ártatlan hófehér, vagy éppen a buja narancssárga jácint változatokat, a különlegességek kedvelőinek pedig az extravagáns csokros jácintokat javaslom!

A jácint bátran ajánlható kezdő kertészkedőknek is, környezeti igényei alacsonyak, a napos és a félárnyékos fekvést is kedveli, hagymái több éven keresztül a földben maradhatnak, évről-évre újból kihajtanak! Amennyiben Ön is rajong a tavaszi virágpompáért, és az illatos, üde kikeleti kertért, mindenképp telepítsen ősszel jácint virághagymákat dísznövény ágyásaiba!

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES KARÁCSONYFA - KÜLÖNLEGES KARÁCSONYFA - CSEREPES KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.