Írisz- nőszirom

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Rendeljen kertészetemből életerős, dekoratív íriszt/nőszirom virághagymát! A kiválasztott virághagymákat rövid határidővel juttatom el Önhöz!

A számtalan fajta tavaszi hagymás virág közül kiemelkedik szépségével az írisz (másik ismert nevén nőszirom), mely légies, szabálytalan alakú, a tradicionális formáktól eltérő szirmaival az egyik legkülönlegesebb kerti virág. Az írisz telepítése azért jó ötlet minden virágcentrikus kiskertbe, mert kései virágzásával éppen akkor díszít leginkább, mikor a tavaszi virágok már esztétikájukat vesztették. Ha megfogadja a tanácsomat, a hagymás virágágyásba mindenképpen telepít íriszt is, így  vegyes ágyásban a tavasz végén is lesz virágos, dekoratív növény! 

írisz nőszirom virághagyma a Megyeri kertészetben

Az írisz ültetése a többi tavaszi hagymáséhoz hasonlóan gyermekjáték, csupán napos fekvést, és jó minőségű, laza szerkezetű talajt kell biztosítani számára! Kertészetem kínálatában többféle izgalmas írisz változatot talál meg, külön ajánlom az Ön figyelmébe a feltűnő sárga vagy a nőies fehér típusokat, a színkavalkádok kedvelőinek a vegyes színösszeálítású keveréket, valamint a sziklakertek rajongóinak igaz csemege lehet a sziklakerti írisz!

Ne feledje, a tavasszal virágzó hagymásokat csak ősszel lehet elültetni, így kedvenc íriszeit szeptember és október között telepítse a virágágyásokba, különben lemarad a kikeleti virágpompáról!

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ABIES CONCOLOR - KOLORÁDÓI JEGENYEFENYŐ

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.