Termékek Menü
0

Társasházi növényültetés

2017-06-30 21:01:00

társasházi növényültetés

Régi kedvencem ez a fenti kép, melyet blogom egyik olvasójától kaptam. Bár a kép csak egyetlen pillanatot örökít meg a munkálatokból, mégis sokat mond! A társasházi belső udvarok sokszor betonnal burkoltak, szürkék és kiábrándítóan egyhangúak, az ember azt hinné, nincs is lehetőség a zöldítésre. Pedig van! Nézze csak meg, hogy a képen éppen mi készül! A lelkes lakók egy magasított ágyást töltenek fel földdel, amibe aztán majd vélhetően színes virágokat, talajtakaró cserjéket, alacsony sövény növényt, vagy akár kisméretű díszfákat ültetnek. A lényeg, hogy megoldás mindig van, a titok nyitja a tenni akarás és a közösségi összefogás, a rút anyagiakat pedig előtakarékossággal vagy például pályázati pénzekkel is elő lehet teremteni!

Amennyiben az Ön lakóközössége is ültetésben, növénytelepítésben gondolkodik, ajánlom kertészeti webshopom kínálatát, melyben a teljes dísznövény palettát megtalálják, a kedves egynyári virágoktól kezdve a díszcserjéken át a kompakt díszfákig, zöldségekig.

IDE KATTINTVA máris webáruházamba juthat, ahol kényelmesen, megfontoltan szemezgethet a társasházba is ültethető növények közül!

Fontos információ!

A társasházi ültetéseknél jellemző probléma, hogy a nagyobb mennyiségű növényt, virágföldet a lakók nem tudják személyautóval hazaszállítani. Én erre is megoldást kínálok, a tőlem vásárolt termékeket az egész ország területén kiszállítom, így ezzel a kérdéssel Önöknek nem kell foglalkozniuk!