Általános csemegeszőlő fajták

 

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc!

Vásároljon kertészetemből általános csemegeszőlő fajtákat! Az egészséges, ellenálló szőlőtöveket országosan kiszállítom az Ön otthonába!

Nekünk magyaroknak talán a szőlő az egyik legkedvesebb gyümölcsünk, legyen szó nemes borok alapanyagáról, vagy magában fogyasztott ízletes szőlőszemekről. Kertészetem kínálatában csemegeszőlő fajták széles választékát találja, így az ízlésének, elképzeléseinek legmegfelelőbb szőlőfajtát választhatja ki és rendelheti meg! Évről-évre roppant népszerűek például a kékszemű Moldova R és Néró R szőlők, de sokak kedvence a fehér Attila változat, vagy a zamatos Irsai Olivér csemegeszőlő! Lejjebb görgetve a teljes kínálatot megtekintheti!

Csemegeszőlő fajták a Megyeri kertészetben!

Miért jó a csemegeszőlő a háznál?

A szőlőtőkék már látványukkal is remek hangulatot csempésznek a kertbe, a birtoknak rusztikus ízt, vidékies bájt kölcsönöznek, de a lényeg természetesen a termésen van. Nincs is nagyobb sikerélmény, mint saját nevelésű tőkéinkről betakarítani a finom szőlőt, melyet aztán az egész család élvezhet. Csemegeszőlő fajtáimat azoknak ajánlom, akik nem borkészítési céllal szeretnének kertjükben szőlőt nevelni, hanem pusztán a látvány és a csábító gyümölcs miatt vágnának bele a szőlészetbe!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES KARÁCSONYFA - KÜLÖNLEGES KARÁCSONYFA - CSEREPES KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.