Csemegeszőlő

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Rendeljen kertészetemből csemegeszőlő fajtákat! Minőségi szőlőtőke oltványokkal, kedvező árakkal, és országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

Ha azt mondom szőlő, talán Ön is azt vágja rá, hogy: bor, de ne feledkezzünk meg a csemegeszőlő fajtákról sem, hiszen a szőlő nem csupán a bor alapanyaga, hanem magában fogyasztva is ízletes, egészséges gyümölcs. Kertészetem szőlő kínálatában sokféle csemegeszőlő oltványt talál, válogasson kedvére az általános, a magnélküli, vagy éppen a különleges fajták közül. Bármely fajtát is választja, abban mindig biztos lehet, hogy életerős, bőségesen termő, minőségi szőlőt kap!

csemegeszőlő vásárlás a Megyeri kertészetben

A csemegeszőlő nevelése kissé összetettebb, mint más gyümölcsök gondozása, de a szükséges teendők és fortélyok hamar megtanulhatóak, a nehézségekért pedig kárpótolják majd Önt a dús, ízletes fürtök! Tudnia kell, hogy a nagyarányú borszőlő termesztés miatt a csemegeszőlő kissé háttérbe szorult, ezért az üzletekben jellemzően szűk kínálatú és alacsony minőségű szőlőt talál csak. Amennyiben saját tőkéiről szüretel, garantáltan ízletesebb, nemesebb, változatosabb gyümölcsöt fogyaszthat!

Fontos! A nálam megrendelt szőlőtőkéket minden esetben kertészetem saját teherautójával szállítom ki, így Ön mindig friss, egészséges, ültetésre kész szőlőtőkéket kap!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES (FÖLDLABDÁS,CSEREPES) EZÜSTFENYŐ KARÁCSONYFÁNAK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.