Szőlő termesztés

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Vásároljon csemege-, vagy borszőlő oltványokat kertészetemből! Kiváló minőségű szőlőoltványok közül válogathat, a kiválasztott töveket pedig kiszállítom az ön otthonába!

 

A szőlő az emberiség egyik legnagyobb becsben tartott kultúrnövénye, a magyaroknak azonban talán még többet jelent, a szőlő egybeforrt a nagymúltú honi borkultúrával, az ősi tradíciókkal, és a nemes hazai fajták világhírével. Mindebből Ön is ízelítőt kaphat, ha kertjébe csemege-, vagy borszőlő töveket ültet! A szőlő nem csupán termésével örvendezteti meg a kertészkedőket, hanem külalakjával is kellemes, otthonos atmoszférát teremt, hiszen kerítést szegélyező, vagy a kert hátsó részében sorakozó szőlősorok szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak!

Egész évben telepíthető csemegeszőlő tövek

A szőlő gondozása az átlagos gyümölcstermőkhöz képest kicsivel összetettebb, a növény támasztékot fog igényelni, valamint metszési és növényvédelmi feladatokkal is számolni kell a nevelés során, azonban ezek a teendők könnyen és gyorsan eltanulhatóak, ráadásul a szőlőgondozásnak roppant gazdag szakirodalma van! Amennyiben Ön gyümölcsként rajong a szőlőért, vagy éppen a belekóstolna a házi borkészítés rejtelmeibe, válasszon csemege-, vagy borszőlő töveket kertészetem roppant széles kínálatából!

Tipp: a szabadgyökerű szőlőtövek ősztől tavaszig ültethetőek, de a konténeres kiszerelésű szőlő egész évben telepíthető!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES (FÖLDLABDÁS, CSEREPES) EZÜSTFENYŐ KARÁCSONYFÁNAK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.