Magastörzsű rózsa

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

A magastörzsű, vagy más néven törzses rózsák igazi különlegességek a rózsák világában, magas termetükkel, változatos megjelenésükkel ugyanis szó szerint és átvitt értelemben is kimagasló dísznövényei lesznek a kertnek!

A magastörzsű rózsa tulajdonképpen egy 90-120 centiméteres törzsre oltott teahibrid, park, futó, vagy akár törpe rózsa. A törzses rózsák kínálata ilyen módon igazán gazdag, az érdeklődők szinte korlátlan színváltozatokból szemezgethetnek, ahogy a virágok alakja, mérete, illata is roppant változatos lehet.

A magastörzsű rózsák előnye, hogy magasságuk miatt könnyen kezelhetőek, ápolásukhoz nem kell hajolgatni, így akár az idősebb, nehezen mozgó kertbarátoknak is ideálisak.

A törzses rózsák kiváló szoliternövények, egymagukban ültetve is a kert központi látványelemévé válhatnak, de sorba telepítve is remekül mutatnak, amennyiben elegendő hely áll rendelkezésükre. A törzses rózsák alacsonyabb változatai előkertekbe, kisebb kertekbe is kiváló választások, hiszen felfelé terjeszkednek, így kis alapterületen is elférnek. A magasabb fajták alá kisnövésű cserjéket, talajtakaró növényeket, vagy színes virágokat is ültethetünk, így buja, színpompás, dús hatású kertrészlet alakítható ki!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
NORDMANN FENYŐFA RENDELÉSE ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.