Illatos rózsa

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 50 másodperc

Az illatos rózsák csoportját bizonyosan nem szükséges hosszasan bemutatni, ide azok a rózsák tartoznak, melyek közös tulajdonsága az átható, intenzív rózsaillat, mellyel elárasztják az egész kertet! A rózsákat hajlamosak vagyunk elsősorban megjelenésük, külső szépségük alapján vizsgálni és osztályozni, holott a teljes élménynek elmaradhatatlan része a klasszikus rózsaillat is. Az illattal a rózsa intimitást teremt, hiszen az aroma megízleléséhez közelebb lépünk, szorosabb kontaktust létesítünk a növénnyel, alkalmunk adódik jobban megfigyelni, elmerülni a szépségében, az illathatás pedig nagyban fokozza ezt a kialakuló közeli viszonyt. Nem feltétlenül kell ugyanakkor közel lépnünk az illatos rózsához, csoportos ültetés esetén a megtöbbszöröződő aroma az egész kertet bejárja majd, az egyszerre több érzékszervre ható növény átveszi az uralmat a birtokon, és a személyes intimitást kiterjeszti az egész területre.

Az illatos rózsák ezeknek a csodás dísznövényeknek az igazi esszenciáját hordozzák, telepítésükkel a kert nem csupán esztétikussá, de más tekintetben is vonzóvá varázsolható! Az illatos rózsák természetesen egyéb tekintetben is domborítanak, gazdag szín-, és méretváltozatban elérhetőek, így egyaránt válogathatunk közülük kisebb vagy nagyobb kertekbe, és lehetőség nyílik az egyéniségünknek megfelelő, azt kifejező érdekes, konzervatív, vagy éppen merész színkombinációk kialakítására is vegyes összeállítású ágyásokban!

Az illatos rózsákat azoknak a hobbikertészeknek ajánlom, akik a teljességre törekednek, és rózsaválasztásnál nem csupán szépérzékükre hallgatnak, hanem fontosnak tartják az atmoszférateremtő, átható rózsaillat meglétét is!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
KARÁCSONYI TREND

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.