Termékek Menü
0

Roy névnapi ajándéka menyasszonyának Tündinek

Megyeri Szabolcs
2013-08-07 00:00:00

Hölgyeim! Készítsenek elő zsebkendőt! Tündérmese következik: Tündi ebben a kertben nőtt fel, és mint minden rendes lány, arról ábrándozott, hogy jön majd egyszer egy fiú aki csak Őt fogja szeretni, és ennek valamilyen kézzel fogható jelét adja majd neki. És az álom valóra vált, jött Roy, jött a szerelem. Aztán egy szép napon Roy bekötötte szerelme szemét egy kendővel, és karjaiban kivitte a kertbe, beleültette ebbe a mesebeli hintába, majd megkérte a lány kezét. 

A hintából az évtizedek során csak a rozsdás vas tartó oszlopok maradtak fent. Roy azonban ezeket lefestette, erős kötelet vásárolt, és készített egy ülőkét, amire népmesei motívumokat festett. Majd az egész hinta köré egy buja dzsungelt varázsolt különböző kapaszkodó növényekből. A szőlőt pedig liánszerűen körbefuttatta a hinta vázán. Még egy Fügét is ültetett, kicsit amolyan édenkerti hangulatot teremtve. 

Roy példája szépen megmutatja, hogy a kerttel egy igazi férfinak milyen lehetőség, eszköz van a kezében ha el szeretne érni valamit...Az esküvői fotójukat amin persze Tündi a hintán fog ülni, Roy pedig mögötte, megígérték: elküldik.

< < Vissza