Roy névnapi ajándéka menyasszonyának Tündinek

Megyeri Szabolcs 2013-08-07 00:00:00

Hölgyeim! Készítsenek elő zsebkendőt! Tündérmese következik: Tündi ebben a kertben nőtt fel, és mint minden rendes lány, arról ábrándozott, hogy jön majd egyszer egy fiú aki csak Őt fogja szeretni, és ennek valamilyen kézzel fogható jelét adja majd neki. És az álom valóra vált, jött Roy, jött a szerelem. Aztán egy szép napon Roy bekötötte szerelme szemét egy kendővel, és karjaiban kivitte a kertbe, beleültette ebbe a mesebeli hintába, majd megkérte a lány kezét. 

A hintából az évtizedek során csak a rozsdás vas tartó oszlopok maradtak fent. Roy azonban ezeket lefestette, erős kötelet vásárolt, és készített egy ülőkét, amire népmesei motívumokat festett. Majd az egész hinta köré egy buja dzsungelt varázsolt különböző kapaszkodó növényekből. A szőlőt pedig liánszerűen körbefuttatta a hinta vázán. Még egy Fügét is ültetett, kicsit amolyan édenkerti hangulatot teremtve. 

Roy példája szépen megmutatja, hogy a kerttel egy igazi férfinak milyen lehetőség, eszköz van a kezében ha el szeretne érni valamit...Az esküvői fotójukat amin persze Tündi a hintán fog ülni, Roy pedig mögötte, megígérték: elküldik.

< < Vissza

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES (FÖLDLABDÁS,CSEREPES) EZÜSTFENYŐ KARÁCSONYFÁNAK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.