Rosa Winchester – az igazi rózsaszín rózsa

Megyeri Szabolcs 2014-12-18 12:11:17

Az angol rózsafajtákban a különböző rózsatulajdonságok nagyszerűen egyesülnek, így ezek a dísznövények mindig kiváló választások. Az angol rózsák a ’70-es évektől fogva elterjedtek, a tradicionális történelmi rózsák, a floribunda rózsák, valamint a modern teahibridek keresztezéséből jöttek létre. Ebből kifolyólag az angol rózsa illata különleges, megjelenése egyszerre törékeny és bájos, színválasztékuk széles, virágzási idejük pedig hosszú.

A Rosa Winchester angol rózsa tömött, rozettás virágai pompás rózsaszín árnyalatban tündökölnek, határozottan észrevetetik magukat, ugyanakkor szerény, rejtőzködő szépségei is lehetnek a kertnek. A Rosa Winchester nem hivalkodik, tulajdonosának nőiességét hangsúlyozza, alacsony termete miatt pedig akár előkerti, ablak alatti növény is lehet, vagy éppen a kert egy harmonikusan kialakított dekoratív szegletének atmoszférateremtő dísznövényévé válhat.

A Rosa Winchester angol rózsa nem csupán megjelenésében hordozza a törékeny, óvni való szépség látszatát, hanem betegségekkel szembeni toleranciája sem magas, így valóban óvni, babusgatni való házikedvenc a kertben. Nem szabad azonban megijedni, amennyiben a rózsát megbízható forrásból rendeljük, valamint az ép és egészséges rózsatövet szakszerűen ültetjük és gondozzuk, a növényvédelmi feladatok minimálisra redukálhatóak. Szeretettel ajánlom ezt a gyönyörű angol rózsát minden olyan kertbe, ahová romantikát, szépséget, nőiességet szeretnénk csempészni!

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
NORDMANN FENYŐFA RENDELÉSE ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.