Termékek Menü
0

Rosa Schwanensee – az ártatlan szépség

Megyeri Szabolcs
2014-12-18 13:27:59

A rózsákat a legtöbben a színük alapján valamilyen érzéshez, érzelemhez kötik, ami természetes, hiszen a rózsák legszembetűnőbb tulajdonsága az egyedi, képzettársításokra sarkalló, sokszor egészen elképesztő színösszeállítás. A Rosa Schwanensee a különlegesebb változatok közül is messze kitűnik, ugyanis ártatlan fehér szirmait a virág középrészén halvány rózsaszínes árnyalatok bolondítják meg, így adva erős karaktert ennek a csodás futórózsának

A Rosa Schwanensee természetesen a futórózsák összes kedvező jellemzőit is hordozza, így ez a dísznövény is kiválóan terelhető házfalra, kerítésre, vagy változatos alakú támrendszerre. Kis fantáziával a futórózsa támasztéka teljesen egyedi formát ölthet, így akár egy boltíves, vagy figurás támasztékra is futtatható, de például a színben hozzá illő tűzfal is dekorálható vele. A futórózsa alkalmazása filagóriáknál is bevett szokás, ha így teszünk, akkor egy valódi rózsakoszorú közepén merengve szemlélhetjük kertünket.

A Rosa Schwanensee futórózsa bájos, gyermekien játékos színvilága minden fajta kertstílusnak jól állhat, szépségét messziről megmutatja, de a káprázatos részletek csak közelről fedik fel magukat, így a Rosa Schwanensee választásával egy igazán izgalmas és magas esztétikai értékű dísznövényhez juthatunk. A Rosa Schwanensee futórózsa ültetése egyszerű művelet, kezdő hobbikertészeknek sem jelent kihívást, így telepítését gyakorlatlanabb rózsabarátoknak is ajánlom.

Ez a futórózsa a betegségekkel szemben közepesen ellenálló, így amennyiben minőségi rózsatöveket vásárolunk, növényvédelmi feladatokkal alig kell számolnunk. A Rosa Schwanensee egy olyan törékeny szépségű, a hagyományos típusoktól elütő megjelenésű rózsafajta, melyet szívesen ajánlok mindazoknak, akik kedvelik a hétköznapi látványtól eltérő esztétikumot!