Termékek Menü
0

Rosa Poulman – a klasszikus piros!

Megyeri Szabolcs
2014-06-24 16:04:11

Rózsából, hála az égnek, annyi féle-fajta létezik, hogy kertbarát legyen a talpán, aki ismeri mindet, az meg aztán szinte lehetetlen, hogy a teljes rózsaspektrumot a kertünkben tudjuk. Ezért tehát válogatni, szelektálni kell a fajta és színváltozatok között, ami nem mindig egyszerű, ám a Rosa Poulman rózsa egy igazi ász, ami minden kertben jól mutat, és minden kertész hamar beleszeret.

A Rosa Poulman rózsa a legklasszikusabb élénkpiros színnel büszkélkedhet, ha bárki a rózsára gondol, valami ilyesmi kép ötlik fel benne. A piros rózsa divatja örök, a feltűnő virágok megunhatatlanok, és magas díszítőértékük mellett még nagy hasznossággal is bírnak, hiszen a piros rózsa, mint a szerelem, a szeretet örök érvényű szimbóluma, mindig szép ajándék. A Rosa Poulman rózsa ültetése így férfiaknak is melegen ajánlott, hiszen így mindig kéznél lesz egy szál szép virág, amit a kedvesüknek adhatnak át, nem lesz több elfelejtett évfordulós ajándék!

Ha a csúf anyagiakat nézzük, a vágott virágként kapható, rendszerint borsos árú rózsához képest már egyetlen tő rózsa ára is azonnal megtérül, ráadásul a Poulman virágzása korai, és hosszantartó, tehát sok-sok héten keresztül a rendelkezésünkre állnak a bódító virágok. A rózsa telepítése, ha nem is gyerekjáték, de mindenképpen az egyszerűbb feladatok közé tartozik, így gyakorlatlanabb kertészeknek, és férfiaknak sem jelent nagy kihívást.