Rosa Poulman – a klasszikus piros!

Megyeri Szabolcs 2014-06-24 16:04:11

Rózsából, hála az égnek, annyi féle-fajta létezik, hogy kertbarát legyen a talpán, aki ismeri mindet, az meg aztán szinte lehetetlen, hogy a teljes rózsaspektrumot a kertünkben tudjuk. Ezért tehát válogatni, szelektálni kell a fajta és színváltozatok között, ami nem mindig egyszerű, ám a Rosa Poulman rózsa egy igazi ász, ami minden kertben jól mutat, és minden kertész hamar beleszeret.

A Rosa Poulman rózsa a legklasszikusabb élénkpiros színnel büszkélkedhet, ha bárki a rózsára gondol, valami ilyesmi kép ötlik fel benne. A piros rózsa divatja örök, a feltűnő virágok megunhatatlanok, és magas díszítőértékük mellett még nagy hasznossággal is bírnak, hiszen a piros rózsa, mint a szerelem, a szeretet örök érvényű szimbóluma, mindig szép ajándék. A Rosa Poulman rózsa ültetése így férfiaknak is melegen ajánlott, hiszen így mindig kéznél lesz egy szál szép virág, amit a kedvesüknek adhatnak át, nem lesz több elfelejtett évfordulós ajándék!

Ha a csúf anyagiakat nézzük, a vágott virágként kapható, rendszerint borsos árú rózsához képest már egyetlen tő rózsa ára is azonnal megtérül, ráadásul a Poulman virágzása korai, és hosszantartó, tehát sok-sok héten keresztül a rendelkezésünkre állnak a bódító virágok. A rózsa telepítése, ha nem is gyerekjáték, de mindenképpen az egyszerűbb feladatok közé tartozik, így gyakorlatlanabb kertészeknek, és férfiaknak sem jelent nagy kihívást. 

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ILLATOS FENYŐFA: LUC FENYŐ KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.