Termékek Menü
0

Rosa Milrose - Rózsaszín ágyás rózsa

Rosa Milrose rózsaszín ágyás rózsa véleményem szerint a nőies, a lágy formákat, és a légies megjelenésű dísznövényeket kedvelő hobbikertészek kiváló választása lehet. Ez a rózsafajta ártatlanságot, kecsességet sugároz, pasztelles, de mégis feltűnő árnyalata meghatározhatja a kert színharmóniáját.

A Rosa Milrose rózsaszín ágyás rózsát természetesen nem csak dekoratív árnyalata, hanem egyéb kedvező tulajdonságai is vonzóvá teszik, ugyanis ez a rózsafajta hosszú virágzási idővel, jó növekedési ütemmel, és dús, csoportos virágzattal rendelkezik.  A Rosa Milrose rózsaszín ágyás rózsa illata közepesen erős, inkább intim közelségből mutatja meg egyedi aromáját, így könnyű elcsábulni vele!

A Rosa Milrose rózsaszín ágyás rózsa ültetését elsősorban csoportosan ajánlom. Egy központi rózsaágyásba telepített tucatnyi Rosa Milrose rózsatő igazán esztétikus látványt fog nyújtani, de kompakt mérete miatt ez a rózsa tökéletesen alkalmas többek közt előkerti, kerti út menti, illetve utcafronti ültetésre is!

A Rosa Milrose rózsaszín ágyás rózsát a fiatalos, izgalmas színekkel kialakított, nőiesen vonzó kertekbe ajánlom, ahol szépségével, esendőségével a birtok fő látványeleme lesz majd!

Ne feledje, az igazán szép rózsa titka a szakszerű ültetés és a megfelelő tápanyagellátás, ezért a Rosa Milrose rózsaszín ágyás rózsa ültetéséhez, és az igazán látványos növekedés eléréséhez a Mabako szerves istállótrágyát ajánlom!

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa