Termékek Menü
0

Rosa Magia Nera - a bordó elegancia

Megyeri Szabolcs
2014-05-22 10:05:24

A rózsák a legkedveltebb dísznövények szerte a világon, nincs olyan gondosan beültetett, díszes kiskert, ahonnan hiányoznának. Rózsából annyi féle-fajta akad, ahány csillag az égen poroszkál, így mindenki a habitusának, jellemének megfelelőt szemelheti ki.

Sokan úgy választanak rózsát a kertbe, ahogyan nyakláncot választanak az alkalmi ruhájukhoz (mert ugye inkább a hölgyek kedvence ez a dísznövény), tehát a szirmok méretét, a virág dússágát, és a színeket veszik alapul rózsa vásárlásánál, hogy ugyanolyan ízléses kiegészítője legyen a kertnek, mint egy ékszer a báli ruhának.

A Rosa Magia Nera mélybordó, elegáns, mondhatni arisztokratikus színvilága tulajdonosának jó ízlését, szépérzékét dicséri. A Rosa Magia Nera exkluzív megjelenése a kertet is ünnepélyesebbé teszi, kiválóan képes harmonizálni a mélyzöld, ápolt gyeppel, a szép házakat övező birtokot még látványosabbá teszi, de angol rusztikájával egy nádfedeles épület esztétikáját is kiemelheti. A Rosa Magia Nera egy teahibrid bokorrózsa, mely egész nyáron a kert éke lehet, gondozása nem igényel többéves gyakorlatot, vagy szakértelmet, akár kezdő rózsabarátok első partnere is lehet.