Rosa Magia Nera - a bordó elegancia

Megyeri Szabolcs 2014-05-22 10:05:24

A rózsák a legkedveltebb dísznövények szerte a világon, nincs olyan gondosan beültetett, díszes kiskert, ahonnan hiányoznának. Rózsából annyi féle-fajta akad, ahány csillag az égen poroszkál, így mindenki a habitusának, jellemének megfelelőt szemelheti ki.

Sokan úgy választanak rózsát a kertbe, ahogyan nyakláncot választanak az alkalmi ruhájukhoz (mert ugye inkább a hölgyek kedvence ez a dísznövény), tehát a szirmok méretét, a virág dússágát, és a színeket veszik alapul rózsa vásárlásánál, hogy ugyanolyan ízléses kiegészítője legyen a kertnek, mint egy ékszer a báli ruhának.

A Rosa Magia Nera mélybordó, elegáns, mondhatni arisztokratikus színvilága tulajdonosának jó ízlését, szépérzékét dicséri. A Rosa Magia Nera exkluzív megjelenése a kertet is ünnepélyesebbé teszi, kiválóan képes harmonizálni a mélyzöld, ápolt gyeppel, a szép házakat övező birtokot még látványosabbá teszi, de angol rusztikájával egy nádfedeles épület esztétikáját is kiemelheti. A Rosa Magia Nera egy teahibrid bokorrózsa, mely egész nyáron a kert éke lehet, gondozása nem igényel többéves gyakorlatot, vagy szakértelmet, akár kezdő rózsabarátok első partnere is lehet.

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES (FÖLDLABDÁS,CSEREPES) EZÜSTFENYŐ KARÁCSONYFÁNAK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.