Termékek Menü
0

Rosa Königliche Hoheit - a porcelán szépsége

Megyeri Szabolcs
2014-06-04 12:04:49

A rózsa talán azért a legkedveltebb dísznövény, mert a hihetetlen gazdag szín-, méret-, és típusválasztékból mindenki ki tudja választani a magához, illetve kertjéhez leginkább illő példányt. A rózsa szépen mutat egy aprócska, ékszerdobozszerű kertecskében, és gyönyörű lehet tágas terű, nagy birtokon is. A választás sosem könnyű, mert akkor szerencsés az együttállás, ha a rózsa tükrözi a bensőnket, ez pedig önismeretet kíván!

A Rosa Königliche Hoheit bokorrózsa nem hiába hordozza nevében a királyi szót (valójában a „királyi fenség” megszólítást jelenti), ténylegesen fejedelmi megjelenéssel bír, tekintélyt parancsol, és eleganciát sugároz. A Rosa Königliche Hoheit bokorrózsa igazi királyi fenség, porcelánszerű rózsaszínje egyszerre törékeny és bájos, de játékosság helyett inkább méltóságot mutat, így aki kertjét, vagy annak csupán egy szegletét megkérdőjelezhetetlenül arisztokratikus atmoszférával látná el, jó helyen jár, közel áll a helyes választáshoz.

A Rosa Königliche Hoheit bokorrózsa pompás külalakja nem takar szigorú belsőt, már abban az értelemben, hogy ültetése nem jelent bonyolult feladatot, és gondozása sem mérhető egy kényeskedő hercegnő igényeinek kielégítéséhez. Nagyszerű választás fejlett szépérzékkel rendelkező, a főúri fényt és a pompát kedvelő hobbikertészeknek, és akár kezdő rózsanevelőknek is!