Rosa Königliche Hoheit - a porcelán szépsége

Megyeri Szabolcs 2014-06-04 12:04:49

A rózsa talán azért a legkedveltebb dísznövény, mert a hihetetlen gazdag szín-, méret-, és típusválasztékból mindenki ki tudja választani a magához, illetve kertjéhez leginkább illő példányt. A rózsa szépen mutat egy aprócska, ékszerdobozszerű kertecskében, és gyönyörű lehet tágas terű, nagy birtokon is. A választás sosem könnyű, mert akkor szerencsés az együttállás, ha a rózsa tükrözi a bensőnket, ez pedig önismeretet kíván!

A Rosa Königliche Hoheit bokorrózsa nem hiába hordozza nevében a királyi szót (valójában a „királyi fenség” megszólítást jelenti), ténylegesen fejedelmi megjelenéssel bír, tekintélyt parancsol, és eleganciát sugároz. A Rosa Königliche Hoheit bokorrózsa igazi királyi fenség, porcelánszerű rózsaszínje egyszerre törékeny és bájos, de játékosság helyett inkább méltóságot mutat, így aki kertjét, vagy annak csupán egy szegletét megkérdőjelezhetetlenül arisztokratikus atmoszférával látná el, jó helyen jár, közel áll a helyes választáshoz.

A Rosa Königliche Hoheit bokorrózsa pompás külalakja nem takar szigorú belsőt, már abban az értelemben, hogy ültetése nem jelent bonyolult feladatot, és gondozása sem mérhető egy kényeskedő hercegnő igényeinek kielégítéséhez. Nagyszerű választás fejlett szépérzékkel rendelkező, a főúri fényt és a pompát kedvelő hobbikertészeknek, és akár kezdő rózsanevelőknek is!

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES (FÖLDLABDÁS, CSEREPES) EZÜSTFENYŐ KARÁCSONYFÁNAK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.