Termékek Menü
0

Rosa Kimono - Rózsaszín ágyás rózsa

A Rosa Kimono rózsaszín ágyás rózsa a hamisítatlan keleti hangulatokat hozza el az Ön kertjébe is, hiszen ez az ártatlan rózsaszínben ragyogó, visszafogott megjelenésű, mégis porcelánszépségű ágyás rózsa nem csak a nevében idézi a japánkertek világát.

A Rosa Kimono rózsaszín rózsa számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, virágzási ideje hosszú, a betegségekkel szemben ellenálló, növekedési üteme jó. A Rosa Kimono rózsaszín ágyás rózsa kompakt méretű, így önállóan is megállja a helyét a rózsaágyásokban, de pasztelles árnyalata miatt remek kiegészítője lehet élénkebb színekből kialakított kompozícióknak is.

A Rosa Kimono rózsaszín ágyás rózsa ültetését csoportosan ajánlom, már két négyzetméternyi területen remekül fog mutatni, de bátran telepíthető például a terasz köré, vagy a kertet átszelő utat szegélyezve. A Rosa Kimono rózsaszín ágyás rózsa csodásan fog mutatni fiatal családok, vagy éppen friss házasok kertjeiben, de eleganciája miatt konzervatívabb szemléletben kialakított birtokokra is javaslom!

Ne feledje, az igazán szép rózsa titka a szakszerű ültetés és a megfelelő tápanyagellátás, ezért a Rosa Kimono rózsaszín ágyás rózsa ültetéséhez, és az igazán látványos növekedés eléréséhez a Dolce Vital általános virágföld keveréket ajánlom!

Kertészeti tippek a Rosa Kimono rózsához:
Kattintson a képekre.

                          
A Rosa Kimono rózsaszín          A Rosa Kimono rózsaszín           A Rosa Kimono rózsaszín
ágyás rózsa tulajdonságai        
ágyás rózsa ültetése                 ágyás rózsa gondozása
                                                   szakszerűen
                                szakszerűen
  

Hogyan metsszem a   
Rosa Kimono rózsaszín 
ágyás rózsát?

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa