Termékek Menü
0

Rosa Hansestadt Lübeck - Sötétpiros ágyás rózsa

A sötétebb tónusú piros színben pompázó rózsák hatalmas előnye, hogy kissé komolyabb, érettebb képet sugároznak, mint a harsány élénkpiros fajták, ugyanakkor a piros szín ez esetben is a megszokott érzelmes, romantikus hangulatokat gerjeszti a kertben.

Így amennyiben Ön egy konzervatívabb, elegánsabb, de mégis romantikus atmoszférát teremtő rózsát keres, azt meg is találta most a Rosa Hansestadt Lübeck sötétpiros ágyás rózsa képében! Ez a csodaszép sötétpiros rózsa nem csupán szimbolikájában kiemelkedő, hanem kedvező tulajdonságai miatt is népszerű a rózsabarátok köreiben. 

A Rosa Hansestadt Lübeck sötétpiros ágyás rózsa a betegségekkel szemben ellenálló, növekedési üteme jó, virágzási ideje pedig különösen hosszú! A Rosa Hansestadt Lübeck sötétpiros ágyás rózsát szívből ajánlom minden fejlett szépérzékű, a klasszikus formákat kedvelő hölgykertésznek, elsősorban csoportosan ültetve, akár konzervatívabb kialakítású kertekbe, vagy éppen harmonikusan összeállított színekkel tarkított vegyes rózsaágyásokba.

Ne feledje, az igazán szép rózsa titka a szakszerű ültetés és a megfelelő tápanyagellátás, ezért a Rosa Hansestadt Lübeck ültetéséhez, és az igazán látványos növekedés eléréséhez a Mabako szerves istállótrágyát ajánlom!

Kertészeti tippek a Rosa Lübeck rózsához:

Kattintson a képekre.

                         
A Rosa Hansestadt               A Rosa Hansestadt               Hogyan ültessem el a 
Lübeck sötétpiros                 
Lübeck sötétpiros                 Rosa Hansestadt Lübeck 
ágyás rózsa szakszerű          
ágyás rózsa                           sötétpiros ágyás rózsámat?
gondozása
                             tulajdonságai
   
A Rosa Hansestadt    
Lübeck sötétpiros  

ágyás rózsa metszése

Tovább a rózsához > >

< < Vissza a Kertészeti tanácsokhoz

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa